Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dönemim en önemlisi 6 no (Dos ya da dmc ) - pazartesi olmadan somutlaşmasını umuyorum. bir an önce gelip takıma katılmalı.

Gedson işin fazlası olabilir ama fırsat varken gelmelidir - tek düşündüren beni kontrat uzattıysa benfica gene "ulen gider parlar şimdi satmış olmayalım" diyerek kontrat uzattı heralde. O hem artı hem eksi aslında. Sonuçta gene uzun süre oynamyan adam burada illaki şans bulacak hatta ilk 11 in bankosuda olabilir. Olaki ilk gelişi gibi olmadı o zaman kiralık olmuş olması avantaj sayılabilir , onu zaman gösterecek.

Doruk Ulusoy

@Doruk___Ulusoy

·
41d

Galatasaray Takımdaki Köstebek Futbolcu Kesinleşti.Gökhan Bey'in Söylediği Fatih Terim'den Kat Kat Daha Tecrübeli İdman Ve Taktik Anlamında Yönetici ile Konuşan Oyuncu Malesef Benide Hayal Kırıklığına Uğrattı Kişisel Verilerin Korunması Hakkına Sahip Olduğu İçin İsim Yazamıyorum

böyle bi tweet gördüm

Doruk Ulusoy

@Doruk___Ulusoy

·
41d

Galatasaray Takımdaki Köstebek Futbolcu Kesinleşti.Gökhan Bey'in Söylediği Fatih Terim'den Kat Kat Daha Tecrübeli İdman Ve Taktik Anlamında Yönetici ile Konuşan Oyuncu Malesef Benide Hayal Kırıklığına Uğrattı Kişisel Verilerin Korunması Hakkına Sahip Olduğu İçin İsim Yazamıyorum

böyle bi tweet gördüm
Arda Turan

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aspor
Diawara - Mendy ilk 2 , ikinci planda da Barkley - Mangala diyor 6 no için

Barkley ama 6 mı yoksa ofansif bir 8 mi bilmiyorum. zaten TR'ye getirmek bence zor.
Diğerlerini izledim biraz - fakat videolara bakınca bu adamların çevresinde tek top oynayabilen hareket eden adamlar var. o yüzden net olamıyorum hangisi en iyi olur bize diye - forumdaki yorumlara göre kafamda yer ediyor.

Aspor
Diawara - Mendy ilk 2 , ikinci planda da Barkley - Mangala diyor 6 no için

Barkley ama 6 mı yoksa ofansif bir 8 mi bilmiyorum. zaten TR'ye getirmek bence zor.
Diğerlerini izledim biraz - fakat videolara bakınca bu adamların çevresinde tek top oynayabilen hareket eden adamlar var. o yüzden net olamıyorum hangisi en iyi olur bize diye - forumdaki yorumlara göre kafamda yer ediyor.
Bu 4 isimden benim ilk tercihim barkley ikincisi Mangala olurdu

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedson,Gomis,Sinan,Dos başkada bişey istemez
Dos dediğin Giovani Dos Santos mu.

Bitmedi şu eski sevdamız be.

Şaka bir yana adı geçmemiş bir adam gelecek Boey gibi bence.

Wanyama falan bilgi sızdıranları yakalama amaçlı servis ediliyor gibi. İçerideki ekipten kimlere güvenebiliriz turnusol kağıdı gibi. Çünkü Mango ve Wanyama aynı kafadan çıkmış olamaz mesela yani . Gedson Gomis hariç adı geçen kimsenin listede olduğunu zannetmiyorum ben.

Hoca çıkıp diyor ki Gedson spekülasyon Bir kaç gün içinde başkan diyor ki kulübü biraz pürüz çıkartıyor. Belli ki basındaki reaksiyonları yemliyorlar.

Barkley 6 falan degil, ne diyorsunuz yaw.

barkley ofansif bir 8

Doruk Ulusoy
@Doruk___Ulusoy
·
41d

böyle bi tweet gördüm
taylan'dır :D :D emre kaplan yanlışlıkla ifşa etti sonra özür dilemek zorunda kaldı heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt