Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
gomis diye birini alacağız sanırımBafetimbi Gomis G.Saray'da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gomis diye birini alacağız sanırımBafetimbi Gomis G.Saray'da
Ahbap , duyum mu bilgi mi ?

Eyi ey eynaber bumut

Arda Turan
Doruk Ulusoy
@Doruk___Ulusoy
·
41d
Galatasaray Takımdaki Köstebek Futbolcu Kesinleşti.Gökhan Bey'in Söylediği Fatih Terim'den Kat Kat Daha Tecrübeli İdman Ve Taktik Anlamında Yönetici ile Konuşan Oyuncu Malesef Benide Hayal Kırıklığına Uğrattı Kişisel Verilerin Korunması Hakkına Sahip Olduğu İçin İsim Yazamıyorum
böyle bi tweet gördüm
kesin mi?
Bu 4 isimden benim ilk tercihim barkley ikincisi Mangala olurduAspor
Diawara - Mendy ilk 2 , ikinci planda da Barkley - Mangala diyor 6 no için
Barkley ama 6 mı yoksa ofansif bir 8 mi bilmiyorum. zaten TR'ye getirmek bence zor.
Diğerlerini izledim biraz - fakat videolara bakınca bu adamların çevresinde tek top oynayabilen hareket eden adamlar var. o yüzden net olamıyorum hangisi en iyi olur bize diye - forumdaki yorumlara göre kafamda yer ediyor.
Dos dediğin Giovani Dos Santos mu.Gedson,Gomis,Sinan,Dos başkada bişey istemez
köstebek kimse sözleşmesi fesh edilir mutlaka,gizli kalmaz elbett ha bugün ha seneye.
Bu 4 isimden benim ilk tercihim barkley ikincisi Mangala olurdu
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
taylan'dır
Doruk Ulusoy
@Doruk___Ulusoy
·
41d
Galatasaray Takımdaki Köstebek Futbolcu Kesinleşti.Gökhan Bey'in Söylediği Fatih Terim'den Kat Kat Daha Tecrübeli İdman Ve Taktik Anlamında Yönetici ile Konuşan Oyuncu Malesef Benide Hayal Kırıklığına Uğrattı Kişisel Verilerin Korunması Hakkına Sahip Olduğu İçin İsim Yazamıyorum
böyle bi tweet gördüm
arda değildir kefilim