Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BAFETİMBİ GOMİS GALATASARAY'DA
Gomis ile her konuda anlaşma tamam. 6 aylık anlaşma ve sezon sonu opsiyonu Galatasaray’da bilgisini aldım. Umarım hayırlısı olur. (KAYA TEMEL)

Taylan-Berkan-Cicaldau orta sahası ile değil Gomis, Benzema ve Lukaku birlikte gelse de boş.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doruk Ulusoy
@Doruk___Ulusoy
·
41d

Galatasaray Takımdaki Köstebek Futbolcu Kesinleşti.Gökhan Bey'in Söylediği Fatih Terim'den Kat Kat Daha Tecrübeli İdman Ve Taktik Anlamında Yönetici ile Konuşan Oyuncu Malesef Benide Hayal Kırıklığına Uğrattı Kişisel Verilerin Korunması Hakkına Sahip Olduğu İçin İsim Yazamıyorum

böyle bi tweet gördüm
Bu arkadaş baya sallamış o ayrıda. Gerçek olsaydı söylediği kriter tipi Ardaya tutuyor sadece takımda

transfer yok yüreğim

1643276367638.webp

Dos dediğin Giovani Dos Santos mu.

Bitmedi şu eski sevdamız be.

Şaka bir yana adı geçmemiş bir adam gelecek Boey gibi bence.

Wanyama falan bilgi sızdıranları yakalama amaçlı servis ediliyor gibi. İçerideki ekipten kimlere güvenebiliriz turnusol kağıdı gibi. Çünkü Mango ve Wanyama aynı kafadan çıkmış olamaz mesela yani . Gedson Gomis hariç adı geçen kimsenin listede olduğunu zannetmiyorum ben.

Hoca çıkıp diyor ki Gedson spekülasyon Bir kaç gün içinde başkan diyor ki kulübü biraz pürüz çıkartıyor. Belli ki basındaki reaksiyonları yemliyorlar.
Giovanni içimde kaldı ne yalan söleyim bizde kalsa bambaşka bi seviye olabilirdi.

Ama benim orda yazdığım dosta gönülden Elneny geçiyor

Gedson üzerinden sosyal medyada taraftarı yemleyip kulübü soymaya çalışan Ahmet Bulut gibi sinsi menajerleri taraftarın önüne atsınlar. Biraz da onlar yem olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt