Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Çocuk ben hazırım alın beni diye bağırıyor uzattıkça uzatıyorsunuz halledin artık yeter da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bacaksız yaylanın olduğu yerde mevcut durumda ilk maçta Fernando etkisi yaparGedson gelse ilk 5-6 maç katkı veremez tamam; ligin sonuna doğru (bu sene zaten yalan oldu) ve gelecek sene full katkı verecek. Tapulu alın işte
O hesap tanselin degil kaidenin o da genelde gurrpegimiydi ondan aliyor duyumlarini.Tansel gene bir şeyler yumurtlamış.
Diawra ya bize ya fulhama gidecek diyor.
Sanmamİbra edileceğini biliyorsun değil mi
Yok tanselde ara sira üflüyor bunlaraO hesap tanselin degil kaidenin o da genelde gurrpegimiydi ondan aliyor duyumlarini.
Kendimizi kandırıyoruz. Fenerin maçlarda oynattığı ortalama yabancı sayısı 12. Keza Trabzon da hemen hemen hepsini kullanıyor.Yaw bu yabanci kurali bizi cok bozdu.

Bence de bugün bir gelişme olmazsa Gedson transferi yatarGedson icin büyük gün
Bunlar niye zorluk cikariyorlar anlamiyorum. Ya terimi kovma nedenleri belli zatenBence de bugün bir gelişme olmazsa Gedson transferi yatar
EdilirSanmam
Berkan a 4 mil.€ bonservisi ödememiş olsaydık şimdi Gedson için çok rahat olurdu elimiz. Sezon başında yapılan planlamanın hatası işte. Ne olurdu sanki 6 ay sol içte Emre Kılınç oynasaydı Berkan yerine?Gedson transferi şu aşamadan dönerse sıkıntı büyük demektir.
Rezillik ya resmen. Olacak iş değil herkese yazın saçma sapan fazla paralar ödediler Gedson gibi piyasası çok rahat olacak en potansiyelli adama para vermeyip çingene pazarlığı yapıyoruz.
Maalesef benim aklıma da o geliyorBunlar niye zorluk cikariyorlar anlamiyorum. Ya terimi kovma nedenleri belli zaten