Serhat Başbuğa
Parçalı Üye
- 26 Ocak 2019
- 3.266
- 2.857
- 648
Güzeldir eğlence bu memlekette.Gelen renkdaşımı beklerim. Birlikte olsunAntalya'nın meyhaneleri güzel burası olmazsa çık başkasına git![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzeldir eğlence bu memlekette.Gelen renkdaşımı beklerim. Birlikte olsunAntalya'nın meyhaneleri güzel burası olmazsa çık başkasına git![]()

Zamanında orda barmenlik yapmıştım.Ara ara uğrarım Antalya'ya.İzmirle beraber en sevdiğim şehirdir.Geldiğim zaman müsait olursak buluşuruz rakı masasındaGüzeldir eğlence bu memlekette.Gelen renkdaşımı beklerim. Birlikte olsun![]()
Beceriksiz ve kalibresiz oldukları hemfikiriz ama her atılan tvite de inanılmaz.Son iki yönetimin transfer konusunda bizi manyak ettiğini kabul etmek lazım.
2 Şubat’a az kaldı, ondan sanırım. Altta fake diye yorum vardı, 2 kere kontrol ettim. Öyle attım bir de.Beyler siz atılan her twite neden inanıyorsunuz.?
Burhancanterzi yapmış kullanıcı adını ve fotoğrafını. Timeline’a düşünce gerçek sandım. Altta fake yorumu vardı. Baktım ama bir i harfi eksikmiş sanırım, fark edemedim.Kim bu?
Çünkü kulüpteki İletişim o kadar berbat ki atavrat felipe Haluk yürekli vs ossursa sevinecek duruma geldikBeyler siz atılan her twite neden inanıyorsunuz.?
Geldiğinde mutlaka bekliyorum.Zamanında orda barmenlik yapmıştım.Ara ara uğrarım Antalya'ya.İzmirle beraber en sevdiğim şehirdir.Geldiğim zaman müsait olursak buluşuruz rakı masasında![]()
ulan at kafasi burdaki salak sulak vasifsiz hesaplardan daha guvenilir ne igrenc bir baslik
Teşekkür ederim renktaş.Geldiğimde kesin haberleşiriz..Geldiğinde mutlaka bekliyorum.
40m dolar sicak parayla geliyorlar di daha 4m dolar para göremedik. Parayi da taraftar bulmayacak herhalde?Sanırım sorun kasada para yok ya da kısıtlı ve aşılması durumunda kayyum muhabbeti var bankalar anlaşması yüzünden
Sana NolmuşMüsterih olun
Emre Ersoy’un Galatasaray’a transferiyle beraber ismin uygun olmadığını düşündümSana Nolmuş
Kerem’in de kendini ciddi geliştirmesi lazım. Arkası dönük top alamıyor, ayağındaki topu çabuk harcıyorhemen bir kadro kuralım ahbab
![]()
Faize yatiracak herhaldeBanka bizim klübü alıp napıcak?