Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Josuha Guilavogui marcel tisserlandın kaptanı olan adam değilmi​

Okan Beltek'te mavi tik var diye 1-2 kere bende paylaşmıştım ama araştırınca adam Turkuvaz medya çalışanıymış. Zaten doğru haberi yok. Ayrıca Galatasaray'lı ve Obra'ya ayranı fırlatan kişiymiş. Hahahaha. Bu ara hem Fotomaç hem de Fotospor'da kolpalar yazan isimler mavi tik alıp haber paylaşıyor. Dikkat etmek lazım. Bu arada Racic'te kötü durumdaydı. Çok faydası olacağını sanmıyorum.
Joshua uyabilir ama seneye Torrent'in geleceği belli değil, bonservisli adam almamalıyız. Ayrıca sakatlık riski varmış.
Benim hatırladığım Joshua çuk otururdu bize ama evet sakatlık riski olan biriymiş. Ama dizi bitik denen Aboubakar neler yaptı burada gerçi bizde bu şans varken hayatında sakatlık yaşamamış Linderoth futbol kariyerini bitirmişti bir rahatsızlıktan dolayı.

Bu herif kimdir necidir iyi mi kotu mu berbat mı
Son dönemini bilmiyorum ama savunma yaparken sahayı enine kullanabilen, temaslı oynamayı seven ve kesiciliği iyi bir futbolcuydu aklımda kaldığı kadarıyla. Yanında, önünde Gedson gibi top taşıyan, hücum bağlantısını sağlayacak birisi olursa çok işimize yarar diye düşünüyorum.

Halihazırda Omar'a lisans çıkarsa 13 yabancının olduğunu ve sadece 1 yabancı oyuncu transferi yapabilecek durumda olduğumuzu herkes biliyor değil mi?O yüzden fazla umitli değilim.Anlastiklari Gedson'u dahil alamayan yönetim kısa vadede zor oyuncu gönderir, getirir.

FKIqipxXoAEwsTF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt