Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.249
- 7.141
- 2.358
Ha Nzonzi ha Josua
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden?Guilavogui cok yanlis isim, bundesligayi sıkı takip ettigimden rahatca söyleyebilirim, seneye göndermek icin ugrasacaz
Galatasaray Everton'dan Gbamin'i kiralamak istiyor. (A Spor)
Boupendza
Kerem ----------------- Morutan
Berkan - Gedson
Gbamin
PvA - Marcao - Nelsson - Boey
Okan
Nonzi nin daha vasat versiyonuNeden?
Benim hatırladığım Joshua çuk otururdu bize ama evet sakatlık riski olan biriymiş. Ama dizi bitik denen Aboubakar neler yaptı burada gerçi bizde bu şans varken hayatında sakatlık yaşamamış Linderoth futbol kariyerini bitirmişti bir rahatsızlıktan dolayı.Okan Beltek'te mavi tik var diye 1-2 kere bende paylaşmıştım ama araştırınca adam Turkuvaz medya çalışanıymış. Zaten doğru haberi yok. Ayrıca Galatasaray'lı ve Obra'ya ayranı fırlatan kişiymiş. Hahahaha. Bu ara hem Fotomaç hem de Fotospor'da kolpalar yazan isimler mavi tik alıp haber paylaşıyor. Dikkat etmek lazım. Bu arada Racic'te kötü durumdaydı. Çok faydası olacağını sanmıyorum.
Joshua uyabilir ama seneye Torrent'in geleceği belli değil, bonservisli adam almamalıyız. Ayrıca sakatlık riski varmış.
Son dönemini bilmiyorum ama savunma yaparken sahayı enine kullanabilen, temaslı oynamayı seven ve kesiciliği iyi bir futbolcuydu aklımda kaldığı kadarıyla. Yanında, önünde Gedson gibi top taşıyan, hücum bağlantısını sağlayacak birisi olursa çok işimize yarar diye düşünüyorum.Bu herif kimdir necidir iyi mi kotu mu berbat mı
Abi hadi ya
lif mif kalmamıştır bundaBu herif kimdir necidir iyi mi kotu mu berbat mı
Abi hadi ya
Elimiz rahatladi