- 11 Haziran 2015
- 39.638
- 28.100
- 2.193
hirving lozano muhabbetleri de dönmüştü galiba nöbette o elemanda uçardi burdaO dönemde de 3 adam var.
Beleş Dembele
2 m euroya Delaney
Üçüncüyü hatırlamıyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hirving lozano muhabbetleri de dönmüştü galiba nöbette o elemanda uçardi burdaO dönemde de 3 adam var.
Beleş Dembele
2 m euroya Delaney
Üçüncüyü hatırlamıyorum.
O zor yavhirving lozano muhabbetleri de dönmüştü galiba nöbette o elemanda uçardi burda
O zor yav
Öyle bakarsak Salah yerine Bruma aldık.
Shaqiri kapıdan döndü yine.
O dönemin en bomba işi Anderlechtli Matias Suarez'i istememiz, Aysal'ın 20 milyon euro istediler 3-4 kağıtlık oyuncu için demesiydi. Bir de Gillet kazmasını alıyorduk az kalsın.
KimseyiUEFA listesine son 5 gün kaldı bakalım panik transferi kimleri getireceğiz
Valencianan kafasini yarmislar
Şu duruma 6 ay da nasıl geldik anlamak zor, kaleci yok, sağ bek yok, sol bek yok, stoper yedeği yok, 6 numara yok, 8 numara yok, forvet yok bir de yapılanma yaptık.Kimseyi
he ya onuda gordum o baya fenaAsıl ekvatorlu kalecinin yaptığı hareket çok kötü adam öldürmeye teşebbüs neredeyse.
Şu duruma 6 ay da nasıl geldik anlamak zor, kaleci yok, sağ bek yok, sol bek yok, stoper yedeği yok, 6 numara yok, 8 numara yok, forvet yok bir de yapılanma yaptık.
Ekli dosyayı görüntüle 149079
Solbek nasıl yok kralı bizde renktaş.
Ne demek renktaş sen de sağolasınİşte beklediğimiz kolpalar bunlar sağol renktaş gece duyumu ayrı lezzetli oluyor
O zor yav
Öyle bakarsak Salah yerine Bruma aldık.
Shaqiri kapıdan döndü yine.
O dönemin en bomba işi Anderlechtli Matias Suarez'i istememiz, Aysal'ın 20 milyon euro istediler 3-4 kağıtlık oyuncu için demesiydi. Bir de Gillet kazmasını alıyorduk az kalsın.