Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ondan sonrakine zaman yetmiyor. Anca yaz donemiOndan sonrakink bana birakin bi iyice kaos cikain
Öne geçtikten sonra koruma hamlesinde bi zahmet hoca yapsın. Hoş kendisi Berkan-Ömer’le koruyacağını zannediyorCica morutan ortasahası ile her maç öne geçip yenilmeye devam ederiz![]()
Cica morutan ortasahası ile her maç öne geçip yenilmeye devam ederiz![]()
Maç basında öne geçersek ne yapacağız mevcut orta saha 10 dakika zor direniyor gol yememeğe takım fark etmeksizin.Öne geçtikten sonra koruma hamlesinde bi zahmet hoca yapsın. Hoş kendisi Berkan-Ömer’le koruyacağını zannediyor
Şu saatten sonra satacakta yerine adam alacakcica yerine de adam lazım campos çözsün
1-2 satışın bence bize çok faydası olmaz. O para kısa sürede çar çur edilir. Atıyorum 15-20 milyona Marcao'yu sattık, e gidip 7 milyona Cika, 4 milyona Berkan (Berkan'ı beğenirdim o başka) yanına da bir adam daha aldığın zaman para bitiyor zaten. Ben daha büyük bir organizasyona ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Sevilla gibi Lille gibi hem kaliteli kadrolar kurup hem de aynı zamanda oyuncu satışına uygun bir planlama. Tabi onlarla aynı imkanlarımız olmadığı için aynı seviye olmaz belki ama onun bir altını bile yapabilsek yeter. Ha bu Campos olmazsa da bunu yapabilecek bir teknik direktör lazım o zaman.Marcaoyu falan birilerine yaslayıp yolunu bulacak. Maaş vermektense bu tür kazan kazan hamleleri daha değerli bence. Maaşlı olunca senin çalışanın olur bazı şeyler kısıtlanır ama iş ortaklığı olunca danışmanlığını yaptığı diğer takımlara hem oyuncuyu pazarlar hemde oradan oyuncu alma şansın olur.
Menajer kucağına oturmaktasa bu işin kaymağını yemek aslında en doğrusu
Çok hatalı goller yediBu Dortmund Burki yerine Kobel’i neden oynatıyor.? Vasat bir kaleci gibi duruyur.
Hoayda yazin ilk konu benim ozmn xd yeni yönetim yeni hocaOndan sonrakine zaman yetmiyor. Anca yaz donemi![]()