Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kaleci işi çok mantıksız duruyor. Yarın bir gün Muslera dönünce ne olacak. Muslera'yı gönderecek halleri yok ya.

Kaleci - Gedson ve Gomis konuları arasında en büyük , en etikili olacak 6 No transferi çok arka planda algısal olarak. Tıpkı yaz sezonu gibi.

Gomis maaş istiyor heralde - ayrıldığı dönemle aynı konu
Gedson içinde benfica bizi zaten avcuna almış , zorladıkça zorluyor.

6 No da hepsinden önemli ve bütçe lüksünn kullanılması gereken bölge.
O nedenle eğer konu bütçe ise 6 + olursa Gedson yeterli olur bana göre.. Daha doğrusu 6 No oyunu çözmek için - Gedson hem ofansif oyun hemde taraftar morali için gerekiyor. Gerisi bence sadece ligde ilk 4 zorlamak için olmasada olur.

Avrupa'ya inanç olsa çoktan trasnferler olmuştu diye bakıyorum.

Net bi 6 numara ve gomis coğu sorunumuzu çözer gibi. Araya gedsonu sıkıştırırsak (8 cok fazla) guzel olur.

Siz İsmail ve Fatih'i izlemeye razı mısınız bilmiyorum ama benim hiç niyetim yok Alanya maçına yeni kaleci çıksın mümkünse

Satış potansiyeli olan epey oyuncu var yav.
Marcao var, kerem var, İtalya'ya dev paralara olmasa da aldığının 2 katına satabilme potansiyeli olan cica ve kerem var. Bunları biz kendi başımıza satamayız bu şekilde bir bağ ile bu paralara giderler.
Bir yerden başlamak lazım.
Sonra bunların yerine gelecek oyunculardan da kar ettirecektir.
Adam sana maaşlı çalışsa uğraşmaz önerir geçer ama bir danışmanlık olarak çalışırsa oyuncunu satarken kendi de kazanır, sana oyuncu getirirken başkasından kazanır, sonra o oyuncuyu başka yere satmak için yine kazanır.
Fransa Ligi'nde son sıradaki takım 20 milyona nasıl oyuncu satıyor deniliyor işte bu şekilde.
Şimdi marcao-kerem için gelecek adam ilk campos ile iletişime geçecek yada birlikte çalıştığı kulüpler kimi alabiliriz diyecek. Bu raporu sunacak.

Portföyünde binlerde oyuncu vardır, scout ekibinde keza ne yetenekler vardır. Oyuncu bulduk diyip bay ile alpaslanı raporlayan ekipten üst seviyeye çıkmak demek bu.

Her zaman derim maaşlı çalışmakta da primli çalışmak maximum performans aldırır.
bir de şu var. yeniden yapılanmalarda genelde dışardan danışmanlık alınır. çünkü sen zaten mevcut yapıdan memnun degilsen, adamı da getirip o yapının içine sokmazsın. sokarsan mevcut organizasyona bağımlı olacağından bir süre sonra o da mecburen çarkın bir dişlisi haline gelir.

Bu işin sonu gedsonun fiorentina formasını öperken fotoğrafı

UEFA'ya bildirim için son gün 2 Şubat bu arada, Başkan aklında başka birşey vardı herhalde yanlış söyledi tarihi.

Bana göre en doğru kadro Cica-Gedson-Morutan ve ilerde Gomis şeklinde. Kalecimiz yok biliyorum ama gecici bir durum olduğu için kritik değil.
Böyle bir kadro oluşturulabilirse eğer en önemli adam da hücum anlaminda Morutan olur, ama adami kendine getirecek motive edecek bir td lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt