Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulübün başkanı Ali Koç olsa Aziz Yıldırım olsa en koyu fanatik fenerli bile olsa, şerefsizim bu kadar da fazla derdi daha bir düzgün işler yaparlardı. Bu gidiş statda bırakın küfür yemeyi dayak yiyerek giden ilk başkan olarak dünya tarihine geçirir kendisini.

Trabzonspor: "Şirketimiz ile Gervinho arasındaki, 01.07.2021 başlangıç 31.05.2023 bitiş tarihli sözleşmesi karşılıklı anlaşılmak sureti ile sonlandırılmış olup, oyuncumuzla Şirketimiz arasında, 01.07.2022 başlangıç 31.05.2023 bitiş tarihli yeni bir anlaşma yapılmıştır."

Kaleci transferini rafa kaldırır da almazlar ise büyük söverim.

Yılmaz Vural şimdi değilse ne zaman ?

17798 (7).webp

kurulan kadro kimlerin eseri olduğu belli.
takımdaki eksiklikler belli
eksiklikler kapanmazsa düşme ihtimali artacağı belli
az güçlü takım olsa 6-0 olmaz çünkü zaten topa hükmetme oyunu oynamıcaksın nihayetinde
sevgiler
Yav aynı şeyleri söylüyoruz zaten şaka mısın sen. Adamlar ısrarla takviye yapmıyor her geçen dakika durum daha da beter hal alıyor. Oyuncunun gelmesi hazır olması derken her gün +1 ay olarak ileri atıyoruz.

3 aydır takımı izliyorum, günde 10 tane maç izliyoruz diyen adamlar 15 gün geçmesine rağmen hala aytaçla faan oynamaya çalışıyorsa büyük sıkıntı var. Transfer yapılması için baskı yapmıyorsa ayrı sıkıntı.
Transfer yapmak isteyen boktan da olsa kiralık vs. 2-3 oyuncu getiridi. Koca takıma yapılacak takviye maximum 2 onu da ligin 4.haftasından sonra yapacak olan defolup gitmeli. Yapılmayan transferler yüzünden sen belki de ilk 3 maçı aptallığına kaybetmiş olacaksın.

Marttaki maça taraftar ile yönetim arasında büyük savaş olur ne mevcut hoca kalır ne yönetim. Gidişi düzeltmek ellerindeyken 20 günde bok ettiler ortamı.

Elmas yönetimi benim gözümde bitmiştir. Yağlı surat bile bunlardan kat be kat daha iyiydi. Bunlara çapsız bile demem. Yav biz ne günah işledikte bunlara destek verdik. Kepazelikte eşik atlıyorlar.

BB anlaşması tam neleri kapsıyor ?
Hepsi belli mi...FFP belası gibi bir sistem mi?Bence direkt amaç kulübü pazarlamak.
Katarlılara herhalde. Üç İstanbul kulübüne bakın bir. Bana aynı sezonda bunlar çok da normal gelmiyor. Ve ekonomik durumlar da ortada. Yoksa bu BB silinen vergi intikamlarí mı? Önce kaşıkla verdiler, şimdi kepçeyle alıyorlar. Ben hiç masum bakamıyorum bunlara. Bizimle daha çok uğraşma sebepleri belki de dernekler. Mal mülkler. Tam bilen birileri aydınlatabilir. Satışı zor olan kulüp olabiliriz bu anlamda. Bir de geçen BE, ben sadece açıklamaları okudum dinlemedim. Düşmeyeceğiz, demişti. Dün dış basın kaynaklı bir sitenin puanlaması falan düştü. Geçen sene de tutturdular galiba. Tabii ki istatistik vs ama iddiaların, borsaların,coinlerin döndüğü yerde ben hiçbir şeye masum bakamıyorum. Çünkü şu an sen, ben bu kadar emin değiliz. Tek güvencemiz eminim şudur, büyük kulüp olmamız ve kimsenin buna maçası, şu ekonomik şart da yemez. Olmasan yayın gelirini sil, ligin kalitesini düş, ekonomik getirisini unut, seçim öncesi riske girmiyorum. Ortalık dahi karışır, öyle diyeyim. Çünkü şikeler bile aklandı bu ülkede! Ama benim için özür dileyerek diyorum hepsi mide bulandırıcı. Biz niye bu oyunda bir piyonuz. Ömrümce bu seneyi, bize bunu yapanları unutmayacağım. Kara lekeli bir sezon gibi anacağım. Kırgınım, kızgınım. Galatasarayıma yapılan bu şeyleri, yapılan küçük hesapların kurbanı olmasını sindiremiyorum. Büyük ahım var!
BB = Kayyum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt