Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.249
- 7.141
- 2.358
Burda Burak Elmas’ı desteklediğim için özür diliyorum. Yani bu kadar çapsız çıkacağını tahmin etmemiştim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 haftadır içime doğuyor zaten,Antalyaspor Ndao'yu da almış forvette alıyorlar düşmenin en büyük adayı haline geliyoruz![]()
Hayirdir reisDeğerli arkadaşlar maçın gollerinin görütüleri varmıdır bildiğiniz bir yerde ?
Bence pişman olacak bir konu yok o gün Eşref seçilmiş olsaydı ilk sezonunda ortalama bir performans olsa o zaman belki de Burak Elmas ve Fatih hoca acaba beraber neler yapabilirdi diye soru işaretleri kalacaktı bazı şeyleri görmek daha iyi oluyor. Bundan sonra aday olanların hangi yönetim daha kaliteliyse onlar seçilsin.Burda Burak Elmas’ı desteklediğim için özür diliyorum. Yani bu kadar çapsız çıkacağını tahmin etmemiştim.
Hayırdır derken maçımızı izleyebileceğimiz bir yer soruyorum varsa ?Hayirdir reis
YohHayırdır derken maçımızı izleyebileceğimiz bir yer soruyorum varsa ?
Vallaha bende, resmen utanç vesikası oldu bize.Burda Burak Elmas’ı desteklediğim için özür diliyorum. Yani bu kadar çapsız çıkacağını tahmin etmemiştim.
Banka borçlarını öteleyin demiş olabilir, kemerburgaz olayı olabilir, ada olayı olabilir. Hep aynı muhabbetler.Kemerburgaz'ı çözmeye çalışıyorlar.
Geçen yayında söylediği Florya meseleside olabilir. Borcumuzun sıfırlanacağı.Kemerburgaz'ı çözmeye çalışıyorlar.