Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.964
- 5.188
Bizi disirmi cimhirbiskinim
projeler için fena halde devlete yanlamış bulunmaktayız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizi disirmi cimhirbiskinim
Ama bu kadar rezalet ben görmedim hocam. Yav takım yokuş aşağı gidiyor beyefendiden tık yok.Bence pişman olacak bir konu yok o gün Eşref seçilmiş olsaydı ilk sezonunda ortalama bir performans olsa o zaman belki de Burak Elmas ve Fatih hoca acaba beraber neler yapabilirdi diye soru işaretleri kalacaktı bazı şeyleri görmek daha iyi oluyor. Bundan sonra aday olanların hangi yönetim daha kaliteliyse onlar seçilsin.
Onu 7 cihan birleşir yaptırmazlar. Borçsuz bir Galatasaray'ı istemezler.Geçen yayında söylediği Florya meseleside olabilir. Borcumuzun sıfırlanacağı.
Belki arada Torrent’te istifayı basıp gideyim demişte olabilir. Ben olsam derim yani Allah golaylık versin ben gidiyom derimKolpa Yürekli iki gün izin verilmiş takıma demiş...Vallahi biz nasıl bir dönemin içine düştük. Çıldıracağım.
Ne kemerburgazmış yav 5 sene oldu artık yeter. Kaç kişi daha gitmesi gerekiyor acaba. Her gelen yönetim neyin izinlerini alıp şov yapıyor onu da anlamış değilim.Kemerburgaz'ı çözmeye çalışıyorlar.
Bu bize ders olsun. Sadece transfer ile akalalı demiyorum. Belki 15 maç hakemler bizi kıtır kıtır doğradı ama bir tek tepki vermedi. Başka biri olsa Nihat Özdemir’in gırtlağını sıkardı.Vallaha bende, resmen utanç vesikası oldu bize.
Valla şuan bize karşı 7 cihan birleşmiş gibi zaten daha ne gelebilir başımıza.Onu 7 cihan birleşir yaptırmazlar. Borçsuz bir Galatasaray'ı kimse istemezç
Türkiye, içinde çok fazla mafyatik organizmaların yaşadığı bir ülke olduğundan her türlü şey çıkmış olabilir.Ne kemerburgazmış yav 5 sene oldu artık yeter. Kaç kişi daha gitmesi gerekiyor acaba. Her gelen yönetim neyin izinlerini alıp şov yapıyor onu da anlamış değilim.
İzin var kazma vur. Yok bir kere daha izin alalım.
Artık dayanacak güç kalmadı, rezil rüsva olduk,yazıklar olsun nereden tutsak elimizde kalıyor bu yönetim.Bu bize ders olsun. Sadece transfer ile akalalı demiyorum. Belki 15 maç hakemler bizi kıtır kıtır doğradı ama bir tek tepki vermedi. Başka biri olsa Nihat Özdemir’in gırtlağını sıkardı.
Telefona bakmiyor baskan, sanirim isleri yogun.Teşekkürler
Alanya maçından 1 puan bile alamayız, maalesef acı gerçekOkan Buruk için hala geç değil, Torrent eğer Alanya maçından 3 puanla çıkamazsa Okan Buruk hamlesi derhal yapılmalı. Avrupa maçları şu bu derken ligde çok kötü bir konuma doğru gidebiliriz.