Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaleden pasla çıkıp diğer kaleye kadar paslaşmıyordu o diye hatırlıyorum.
Torrent'te Trabzon'da geçiş oyunu oynattı. Okan'da pas oyunu oynatıyor eğer geçiş diyeceksek bunu en iyi yapan yerli şu an bence Ömer Erdoğan. Tuzla maçını doğal olarak izleyemedim yediğimiz bir golü gördüm ve bunun Torrent ile falan alakası yoktu. Tuzla maçı sonrası bir açıklama yapmalıydı Torrent oyuncumu satıyor? Başka bir şey mi amaçladı? Ciddi bir yükleme sonrası mı yapıldı bu maç o yüzden mi yayınlanmasını istemedi çünkü dün 4-5 saat antrenman yapıldı diye biliyorum. Bunları bilmediğim için bir şey diyemiyorum sadece yazılanlara göre Torrent'in çok saçma denemeler- tercihler yaptığını anladım ama bunun nedeni ne? Zaten Alanya- Kayseri maçları son şansları bu maçlarda minimum 4 puanı almalı yoksa kovulur gider. Campos işi net belli olsa keşke de ilk işi Td'yi değiştiemk olacak sanırım çünkü Torrent'in bu kadroya uygun olmadığını söylemiş sözde kendisi haberlere göre. Ama bence Pazartesi- Salı'ya kadar 2-3 oyuncu gelecek ve biz Alanya maçı izle birlikte yükselişe geçeceğiz sezon sonu da yönetimin durumuna göre umarım yeni bir başkan gelse de bundan sonra planlamamızı Campos yapar.

Kusura bakma okan buruğun ne olduğu çok belli değil gibi. Bülent Korkmaz daha iyi bir seçenek gibi geliyor bana.
Bülent Korkmaz'ın oynattığı futbolu pek beğenmiyorum açıkçası ve Alanya ile zaten son 5-6 maçta 4 mağlubiyet almıştı. Şuan için Okan Buruk dışında uzun vadeli iş yapar dediğim yerli bir alternatif göremiyorum pek.

Torrent'te Trabzon'da geçiş oyunu oynattı. Okan'da pas oyunu oynatıyor eğer geçiş diyeceksek bunu en iyi yapan yerli şu an bence Ömer Erdoğan. Tuzla maçını doğal olarak izleyemedim yediğimiz bir golü gördüm ve bunun Torrent ile falan alakası yoktu. Tuzla maçı sonrası bir açıklama yapmalıydı Torrent oyuncumu satıyor? Başka bir şey mi amaçladı? Ciddi bir yükleme sonrası mı yapıldı bu maç o yüzden mi yayınlanmasını istemedi çünkü dün 4-5 saat antrenman yapıldı diye biliyorum. Bunları bilmediğim için bir şey diyemiyorum sadece yazılanlara göre Torrent'in çok saçma denemeler- tercihler yaptığını anladım ama bunun nedeni ne? Zaten Alanya- Kayseri maçları son şansları bu maçlarda minimum 4 puanı almalı yoksa kovulur gider. Campos işi net belli olsa keşke de ilk işi Td'yi değiştiemk olacak sanırım çünkü Torrent'in bu kadroya uygun olmadığını söylemiş sözde kendisi haberlere göre. Ama bence Pazartesi- Salı'ya kadar 2-3 oyuncu gelecek ve biz Alanya maçı izle birlikte yükselişe geçeceğiz sezon sonu da yönetimin durumuna göre umarım yeni bir başkan gelse de bundan sonra planlamamızı Campos yapar.
Yok zaten bende hazırlık maçıyla yargılamıyorum trabzonda oyunumuzu da beğenmiştim ama dediğin gibi en az 4 puan hatta bence 6 alamazsa gider kadroyu net göremediğimizden ne yaptı , ne yapmaya çalıştı onu da yorumlayamıyorum. Ama başkan burada da saçmaladı önce camposu getirip sonra o birini getirseydi öyle net daha doğru hamle olurdu. Yeni başkan olan kişinin ise camposla çalışacağını sanmıyorum maalesef. Umarım alanya maçıyla yükselişe geçeriz artık.

Ilk yarı pas oyunu oynadık trabzon maçında ustad. Sadece savunmada gevelemeden oynadik

Bülent Korkmaz'ın oynattığı futbolu pek beğenmiyorum açıkçası ve Alanya ile zaten son 5-6 maçta 4 mağlubiyet almıştı. Şuan için Okan Buruk dışında uzun vadeli iş yapar dediğim yerli bir alternatif göremiyorum pek.
Doğru diyorsun. Zaten bu alternatifsizlik yüzünden dön dolaş Fatih Hocaya geliyoruz. Yabancıdan umduğunu bulamayınca yerli tek alternatif Fatih hoca oluyor.

Torrenti ozellikle bu forumdaki arkadaslsrin bu kadar savunmasinin nedeni nedir.Isikin Isini bile vermiyor adam .Gecmis kariyeri Kotu Hsyattaki tek basarisi Kelin Adami olmasi.Burak Elmas kotu Fatih Terim Kotu ,Ama Bu Torrente Mukemmel degil.Rijkardlar Prendelliler Aragonesler bu ulkede basarili olamamis.

Muslera'nın ne zaman ve nasıl döneceği belli değil Okan Kocuk olmuyorsa Burki falan alınmalı. Bu kaleci rotasyonu bizi bitirecek resmen İsmail-Fatih-Berk falan bunlarla 3-5 maç daha oynanmaz son 4 sıraya düşeceğiz neredeyse.

Ilk yarı pas oyunu oynadık trabzon maçında ustad. Sadece savunmada gevelemeden oynadik
Geçiş oyunu zaten bu değil mi? Sonuçta pas yapmadan ileri zaten çıkamazsın. Yapmamız geride gevelemeden hızlıca çıkmak ve top rakipteyken de onları beklemek yerine basıp kazanmak. Benim değinmek istediğim asıl nokta Trabzon maçında bu oyunu oynayan takım Tuzla'dan 6 gol yemez. Orada başka bir şey var ki Soso'nun ceza sahasında çalıma girip yedirdiği gol zaten ortada buna hangi teknik adam ne tapabilir? O yüzden oyunculardan da kelle alınmalı bence. Torrent zaten Alanya-Kayseri maçında minimum 4 puan çıkaramazsa kendisine güle güle. O zamana kadar yönetim transferi yapamazsa zaten artık iş farklı boyuta gelecek ve taraftarlar direk yönetime şiddet uygulayacak duruma gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt