Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2022 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş yükleme yapıldığını sanmıyorum. Antrenman raporu her gün yayınlanıyor. Okuyoruz. Öyle bir durum söz konusu değil. Sürekli pas çalışması vs yapılıyor. Bu arada Torrent hem İspanyol hem de temaslı bir oyun oynatmıyor. İtalyan hoca olsa kondisyon farkını gösterirdi ama karakteristik olarak taktiksel fark yaratması beklenen bir isim. Kondisyon beklersek asıl hayal kırıklığı olur.
renktaş kendi ağzıyla hoca dedi 70 dkk anca çıkarıyor bu takım,bu demek oluyorki kondisyon eksikliği var.günde çift idman yaptırıyor.kondisyon dışındaki eksik olan herşeyin çalışmasını idmanı 2 saate çıkararak yaptırıyor ,gündede iki antrenman yaptırıyor mutlaka kondisyon olayı vardır ,ama öyle bi iki maçta asla karşılığı alınmaz.ama inanıyorumki iki üç maç sonra o 70 dkk 85 felan olacaktır

Mönchengladbach'in sportif direktörü Max Eberl bugün görevinden istifa etti. Twitter'da gördüm bayagi bir Bundesliga takimi tesekkür tweet'i atmislar. Kulübün ezeli rakibi Köln bile mesaj yazmis iyi dileklerini falan dile getirmis.

Hosuma gitti acikcasi böyle bir yaklasim.

Sa büyük GS'nın büyük taraftarı hayırlı nöbetler Baf Gomis ist'dan ev bakıyo demiş gürperi h.o diyelim mi Fb fln kapmaz demi

ağlamak yok yüreğim
sızlamak yok yüreğim
ne transfer dönemleri
gördük biz seninle

Sakatlik sorunu olmazsa Josuha iyi oyuncu diyorlar. Hayirlisi

Flerquin veto etti torrent demişti ama diawara olmayınca bunda karar kılındı sanırım. Yada flerquin bilemedi.

renktaş kendi ağzıyla hoca dedi 70 dkk anca çıkarıyor bu takım,bu demek oluyorki kondisyon eksikliği var.günde çift idman yaptırıyor.kondisyon dışındaki eksik olan herşeyin çalışmasını idmanı 2 saate çıkararak yaptırıyor ,gündede iki antrenman yaptırıyor mutlaka kondisyon olayı vardır ,ama öyle bi iki maçta asla karşılığı alınmaz.ama inanıyorumki iki üç maç sonra o 70 dkk 85 felan olacaktır
Antrenman raporlarında yazmıyor ama olabilir. Son dönemde basın toplantılarını dinledim desem yalan olur. Prandelli’nin kondisyonundan Hamzaoğlu nasibini almıştı ama İspanyol teknik adamlarda kondisyonu çok iyi becerir algısı oluşmuyor bende. Bizim kondisyon düşmesi sezon başını erken açıp 36 maça çıkmamızdan kaynaklanıyor bence. Yüklemeyle değil kadroya takviye ile minimize etmek gerekir diye düşünüyorum. Bilemiyorum.

Antrenman raporlarında yazmıyor ama olabilir. Son dönemde basın toplantılarını dinledim desem yalan olur. Prandelli’nin kondisyonundan Hamzaoğlu nasibini almıştı ama İspanyol teknik adamlarda kondisyonu çok iyi becerir algısı oluşmuyor bende. Bizim kondisyon düşmesi sezon başını erken açıp 36 maça çıkmamızdan kaynaklanıyor bence. Yüklemeyle değil kadroya takviye ile minimize etmek gerekir diye düşünüyorum. Bilemiyorum.
Zaten devre arasi filan yukleme yapilmaz. Durumumuz zaten iyi degil, bir de baslarda takim yorulursa iyice gideriz.

takviye şart renktaş ,ama mesela 70 dkk olanı 85 e çıkarabilsek maçın hep son bölümlerinde ard arda gol yemekten uzaklaşabiliriz.yani bitkin olduğunda topa dokunacak gücün kalmıyor top kaybı fazlalaşıyor ,topu kaybettiğin takıma bide peşinden koşup kapmaya çalışıyorsun onuda yapamayınca goller ard arda geliyor,bunun yanı sıra gol atamıyor oyuncular.

Galatasaray'da çalıştığın en kötü teknik direktör?'' Wesley Sneijder: ''Igor Tudor'' ''Peki Galatasaray’da çalıştığın en iyi teknik direktör?'' Wesley Sneijder: ''2 tane var ancak taktiksel olarak Hamza Hamzaoğlu.''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt