- 6 Eylül 2014
- 93.360
- 64.242
- 4.608
7. olsak iyi lanne antep ne malatya ne de denizli,
bu sene sensin yedinci,
kümede kal ,kümede kal galatasaray.
Hatırlıyor musun?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7. olsak iyi lanne antep ne malatya ne de denizli,
bu sene sensin yedinci,
kümede kal ,kümede kal galatasaray.
Hatırlıyor musun?![]()
Sanmıyorum bence Villas Boas, Rudi Garcia, Fonseca bunları ikna edemezse Sacramento olur diye düşünüyorum.campos gelirse yaza jardim gelir
Teessüf ederim rtaşım kamaşullah mı olsaydımPenis mi oldun sen?
Tanidigim en pozitif insansin o yuzden bi seyler soyle nolacak bu cimbomun hali murhan bi fikir ver umut ver su taraftara5 Ocak'ta baslayan transfer dönemi 1 Subat'ta sona erecek. Bugün 28 Ocak Cuma.
Sali günü transfer dönemi bitiyor. En ufak bir transfer girisimi dahi yok.
Rahmetli Mustafa Cengiz'in yönetimi transfer yapmayi beceremiyor diyorduk ama bunlar onlari bile aratti.
Bu 3.nöbet konusu ve toplam 30 bin mesaj yazilmis. Galatasaray'i ne hale getirdiler, yaziklar olsun.
mounun yardımcısımıSanmıyorum bence Villas Boas, Rudi Garcia, Fonseca bunları ikna edemezse Sacramento olur diye düşünüyorum.
![]()
Joel Robles - Player profile 26/27
Joel Robles, 36, from Spain ➤ GD Estoril Praia, since 2024 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €350k ➤ * 17/06/1990 in Getafe, Spainwww.transfermarkt.com
![]()
Roman Bürki - Player profile 2026
Roman Bürki, 35, from Switzerland ➤ St. Louis CITY SC, since 2022 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €1.00m ➤ * 14/11/1990 in Münsingen, Switzerlandwww.transfermarkt.com
![]()
Agustín Marchesín - Player profile 2025
Agustín Marchesín, 37, from Argentina ➤ CA Boca Juniors, since 2024 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €700k ➤ * 16/03/1988 in San Cayetano, Argentinawww.transfermarkt.com
![]()
Robin Olsen - Player profile 2026
Robin Olsen, 36, from Sweden ➤ Malmö FF, since 2025 ➤ Goalkeeper ➤ Market value: €500k ➤ * 08/01/1990 in Malmö, Swedenwww.transfermarkt.com
kaleci hususundaki short listim.
hepsini alsin bonus olarak pva verelim oyş.muslera - yürü
omar - yürü
11 olur bu durumda
kaleci
6
ve 1 adam için alan açarız
ama romantiklik yapıp yok muslera dönecek yok omar oynar fln diye uğraşırsak olmaz
or
acun babel feguli diagneden birini alıp yardımcı olsun
olabilecek olsan, o kalifiye olsa yaparlardı.Teessüf ederim rtaşım kamaşullah mı olsaydım
hepsini alsin bonus olarak pva verelim oyş.
kaleci short listimi iletmiştim bürkiyi seçmişler h olsun
- H. Campos
Bu işte bir markasın üstat ekibimizin taraftarı olduğun için çok şanslıyız.kaleci short listimi iletmiştim bürkiyi seçmişler h olsun
- H. Campos

Onunla birlikte gelmişlerdi. Belki Campos'un uzamansının sebebi bu bile olabilir. Haberler Campos'un Torrent'in sistemini kadroya uygun bulmadığını söylüyorlar o yüzden belki onu gönderip Sacramneto'yu bile getirebilir hemen.mounun yardımcısımı