Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.179
- 49.011
- 2.968
çalışmalarım sonuç verirse ertem şeneri forumda yasaklatacağım inş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ozonwafır yine oynuyor charleroide. 3lü oynuyorlar, ozon maçta en fazla top kapan adam
maks 3 kişi ekleyebiliyorsun ama istersen 5 kişi çıkar
tam bir leaderEkli dosyayı görüntüle 149256
Charleroi takiminda en yuksek rating’i alan Ozornwafor oldu (Sofascore)
Ben marcaoyu 50ye satıp ozornu monte etmiştim, sonra onu da sattımzurnafor fm21 de ciddi süreler verip rotasyonda kullandığım 1 oyuncu. kafa toplarını inanılmaz topluyor
demekki finali izlemeye gidecek başkanTuzladan 6 yiyen takimin baskani olarak baya iddiali aciklama
Salak hocaları hatasını yeni anladı. Adamı oynattığından beri takım gol yemiyorEkli dosyayı görüntüle 149256
Sofascore verilerine gore Charleroi takiminda en yuksek rating’i alan Ozornwafor oldu
Bu takımdan gidenler gittiği takımda en iyi oyuncu haline gelirken kalanlar kötü hale geliyor baya garip bir durum olduğunu düşünüyorumEkli dosyayı görüntüle 149256
Sofascore verilerine gore Charleroi takiminda en yuksek rating’i alan Ozornwafor oldu
gedsonu pos bıyıklı dayılar koruyor fbliler zor alır
Bu takımdan gidenler gittiği takımda en iyi oyuncu haline gelirken kalanlar kötü hale geliyor baya garip bir durum olduğunu düşünüyorum
sergen kendini feda etti ama düzelen bisey yok futbol tanrıları hala kan istemekteForumun ruh sagligi acisindan, @Mustafa Alp Motz 3 gunlugune kurbani gitmelidir.
Eminim ki, o banlandigi zaman
Gomis
Gedson
Burki
Joshua
ekibimize katilacaktir.
bırak bu işleri yaForumun ruh sagligi acisindan, @Mustafa Alp Motz 3 gunlugune kurbani gitmelidir.
Eminim ki, o banlandigi zaman
Gomis
Gedson
Burki
Joshua
ekibimize katilacaktir.