- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.001
- 5.998
Bu ara Sergen ile çok sevişiyorsunuz.
tüm cimbom neferleri ile aramda sarsılmaz sevgi bağları bulunmaktadır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ara Sergen ile çok sevişiyorsunuz.
bu ara düz likeliıyorum aslında,haha vermiyorum diye alınıyor gibi@Serkan Şafak ile aran nasıl?
Ben guzele guzel demem, guzel benim olmadikca serggyahu bu pape mata sarr neymiş.müdahaleleri,rakibe yetişme hızı,top tekniği,dirplingi,çalım yetenegi ve1.84 boy.gedson asıkları bu gelse ne yapar acaba
@Okan Özkan abi akşam vakit bulursan papa mata sarrı izle.ndombeleyi bosverirsin
Yüz verme o hıyara, sonra seni kötü yola düşürmesin.bu ara düz likeliıyorum aslında,haha vermiyorum diye alınıyor gibi
erden timur bu gencoyu da görmeli işte.kiralayıp duracak totenham.biz bunu fatih hoca dönemi nasıl görmedik?cicalduya para gömdük.tabki totenham varken totenhama giderdi de böyle 1-2 genc bulabilirmişiz fransadan. @Tuna Köse haklı fransa gedson ve daha iyilerinin kaynadıgı bi yerBen guzele guzel demem, guzel benim olmadikca sergg
evet bazen muhabbet edince,patlıcanlı sohbetlere giriyo.bende cekiniyorum hatrını sormayaYüz verme o hıyara, sonra seni kötü yola düşürmesin.
Metz paracı kulüp çift haneli isterdi bizden deerden timur bu gencoyu da görmeli işte.kiralayıp duracak totenham.biz bunu fatih hoca dönemi nasıl görmedik?cicalduya para gömdük.tabki totenham varken totenhama giderdi de böyle 1-2 genc bulabilirmişiz fransadan. @Tuna Köse haklı fransa gedson ve daha iyilerinin kaynadıgı bi yer
Mertens'i ileri atar arkasına Zaniolo'yu yerleştirirsek fena olmaz sanki?İcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mertens de oynar mecbur kalarsak. En kötü Zaniolo/Barış Alperİcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?
Erden beye iletelim.toolosedan zakaria aboukhlal (istatistik yapmaya başladı,psv altyapısından yetişme-sağ kanat)
totenhamdan papa mata sarr
bunlar bence sene sonu düşünülmeli
Barisin forvet Performansi baya iyidiİcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?
Mertens'i ileri atar arkasına Zaniolo'yu yerleştirirsek fena olmaz sanki?