Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yahu bu pape mata sarr neymiş.müdahaleleri,rakibe yetişme hızı,top tekniği,dirplingi,çalım yetenegi ve1.84 boy.gedson asıkları bu gelse ne yapar acaba

@Okan Özkan abi akşam vakit bulursan papa mata sarrı izle.ndombeleyi bosverirsin

yahu bu pape mata sarr neymiş.müdahaleleri,rakibe yetişme hızı,top tekniği,dirplingi,çalım yetenegi ve1.84 boy.gedson asıkları bu gelse ne yapar acaba

@Okan Özkan abi akşam vakit bulursan papa mata sarrı izle.ndombeleyi bosverirsin
Ben guzele guzel demem, guzel benim olmadikca sergg

Ben guzele guzel demem, guzel benim olmadikca sergg
erden timur bu gencoyu da görmeli işte.kiralayıp duracak totenham.biz bunu fatih hoca dönemi nasıl görmedik?cicalduya para gömdük.tabki totenham varken totenhama giderdi de böyle 1-2 genc bulabilirmişiz fransadan. @Tuna Köse haklı fransa gedson ve daha iyilerinin kaynadıgı bi yer

erden timur bu gencoyu da görmeli işte.kiralayıp duracak totenham.biz bunu fatih hoca dönemi nasıl görmedik?cicalduya para gömdük.tabki totenham varken totenhama giderdi de böyle 1-2 genc bulabilirmişiz fransadan. @Tuna Köse haklı fransa gedson ve daha iyilerinin kaynadıgı bi yer
Metz paracı kulüp çift haneli isterdi bizden de

toolosedan zakaria aboukhlal (istatistik yapmaya başladı,psv altyapısından yetişme-sağ kanat)

totenhamdan papa mata sarr

bunlar bence sene sonu düşünülmeli

Zaniolo ile ilgilendiğimizi duydum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2023-02-14 (7).webp

İcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?

Mertens de oynar mecbur kalarsak. En kötü Zaniolo/Barış Alper

Barış Alper diye bir arkadaş daha var.

İcardi cezalı olur ya da sakatlık yaşarsa 90 dk çıkaramayacak durumda olan Gomis’le bu işi götürebileceğimizi mi düşünüyorsunuz ?

Barisin forvet Performansi baya iyidi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt