Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
başta erkene koydular sonra da geçe tam 1 kamilite
Millette gereksiz tepki verdi, hayır yani depremden 3 gün sonra bütün kafeler hınca hınç doluydu, o gezen tayfa elinde kahvesiyle "ya ne ligi canimiz yaniyor tff hemen başlatma derdinde" diye twit atıyor

başta erkene koydular sonra da geçe tam 1 kamilite
Doğru yaptıkları tek bir iş yok ki önce 1 hafta erteleyerek saçmaladılar sonra taa marta attılar sıvadılar kamiller ilk başta sonra açıklanacaktır diyerek tarih vermeseydi bu hafta maçlar haftaya dan itibaren oynanacak diyebilirlerdi..

Yüzde yüz. Söylemeye korkuyorum ama daha önce de belirttiğim üzere liglerin ilk başta alınan karar doğrultusunda 17 Şubat'ta devam etmesi doğruydu. Fakat ülkemizde acının nasıl yaşanması gerektiğine dair öyle kendinden emin bir popülizm hüküm sürüyor ki çeşitli söylemlerle yetkili merciler bu doğru karardan vazgeçtirildi.

Neydi yani, Şubat ayı boyunca 24/7 televizyonlarda deprem gündemini mi takip edecektik? Ne uğruna vicdan arındırma mı?

Ya zaten bu işi 'gündemde tutmak' adına başka şeyleri konuşmamak sağlıklı değil. Başka şeyleri konuşsak bile gündemden düşemeyecek kadar büyük bir olay neticede.

İşin gerçeği şu ki bu olayın doğrudan olmasa da dolaylı failleriyiz kitlesel tepki koyup sorumluları geç olmadan alaşağı edemediğimiz için. Şu an girilen farkındalık çabası da bu telafisi imkansız günahın arındırılmasıyla ilişkili sadece.

57
45

fb eksik 2 maçını oynasın acil önümüzü görelim.

Hakikaten burada bir sürü kişinin futbolun nasıl bir oyun olduğundan haberi yok. Takımda 6-7 kişinin değiştirildiği kadrolar gördüm. Takım iskeleti, takım kimyası, birlikte oynama alışkanlığı, oyuncu grubu uyumu vs. vs. Bunlar hiç yokmuş gibi Fifa oynarcasına kadroya bir sürü oyuncu doldurulmasını bekleyen kişiler var. Sayıları da hiç az değil.

Sene sonunda Nelsson gitme ihtimali var Boey içinde son durumların ne olacağını bilmiyorum mantıklı olan bunlar giderse yerlerine +2 oyuncu gelir yabancı kuralı kalkıyor sol bek transferi yaparız sonuç olarak ilk 11'de 8 futbolcuyu tutmuş oluruz. Rotasyona da 1 kaleci 1 orta saha ve 1 forvet eklersek kadromuz gayet iyi duruma geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt