Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 sempati beslediğim bir forma numarası zaniolo'nun almasına sevindim yakışır.17 geri dönerse gs de geri döner

Adekugbenin Tr performansı 58 maç 2 asist..
Pek bir beklentim yok açıkçası klasik kanadalilar gibi fiziksel oynayan bir topcu..Yerli sayılması sebebiyle mantıklı bir hamle gibi umarim Kazimcan formayı kaptırıp içine etmez kariyerinin.. Adekugbe 29 yaşındaymış keşke 4-5 yaş genç olsaydı gelişim beklenebilirdi..

taraftarın icardiye olan guvenı kırılmıs sosyal medyada forvet isteniyor enteresan gunler

Kaan ayhanın ekibimizde olduğunu yeni hatırladım

Herkese geçmiş olsun, hayatta kalanlar için şifa ve sabır; yakınını kaybeden yahut belki de forumda kaybedilen herkes için taziyelerimi sunuyorum. Sözlükte vefat eden bir kardeşimiz vardı maalesef. Tam anlamıyla bir felaketin ardından normale dönebiliyormuş gibi yazmak hepimiz için zor ama bir şekilde yaşamaya devam etmek gerekiyor. Hepsi için üzüntülüyüz, acılıyız kimilerine kızgınız ancak dile kolay belki ama hayat… Tv’ye, haberlere bakamıyorum artık hep başa dönüyorum sanki. Biraz da bu nedenle kaydoldum. Yollar, binalar, alanlar illaki yerine konacak ama giden binlerce insan olunca insan kahroluyor… Umarım artık milat olur bu afete dair bir şeyleri başarabiliriz, buna mecburuz bu toprakları yurt tutuyorsak.

Hatayspor’un solbeki ile anlaşmışız, Türk statüsünde bizi idare edebilecek bir oyuncu Adekugbe, hayırlı olsun diyorum. Zaniolo da harika yetenekti, umarım sakatlık öncesi haline döner ve bizle başarılı olur.

Tekrar herkese geçmiş olsun, yardım eden edemeyen, yurtiçi yurtdışı herkesten Allah razı olsun. 🇹🇷

bizim transferlerde karşı tarafa silah mı tutuyoruz napıyoruz bilmiyorum da bedavaya büyük işler yapıyoz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt