Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yönetime bakışım

17798.jpg

1676474720850.png

BJK'ye gelene kadar da Rosierin istatistikleri parlak pek değildi oyuncunun oynadığı takım ve oyun sistemi istatistiklerde çok farklılık yaratabiliyor.

Son düzenleme:
Takımın teknik seviyesine adekugbe uyum sağlayabilir mi emin değilim.

Bence en buyuk sikinti Sergionun pozisynunda olusabilir. Mitsjo ve Hamza secenekleri var, Berkan ve Kaan Ayhan Torreiranin yedegi. Bu bolgeye transfer yapmazsak bir sekilde idare etmeliyiz. Bazi maclarda belki Torreirali 4-1-4-1 sistemine gecebiliriz.

Hayat çok garip ya. Deprem olmasa Günay bize karşı oynamayacaktı şimdi Kasımpaşaya giderse oynayacak ve muhtemelen de yıldızlaşır.

Adekugbe gayet iyi ve olması gereken bir transfer. Kazımcana ben de burdaki herkeste güveniyor ama hocanın çok güvendiğini düşünmüyorum iyileşeli 1 ay oldu 1 dk süre vermedi. Yarım sezon tecrübeli biriyle devam edip seneye Kazımcana teslim etmek mantıklı.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler 1 yabancı hakkımız varken bu yönetim o hakkı kullanır , transferin bittigini sanmıyorum

Kazimcana yedek diye alindi adekugbe.cokda uzerinde durmanın alemi yok.adam depremzede,hemen 11e koyamazsın, neyin katkisini versin sana su anda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt