Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.397
- 20.789
- 2.233
Jose, bir ara duyumculuk yapiyordu, bir de scout benzeri bir sey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arkadaşın dedikleri doğruysa benim tahminim cıkacak o zaman.bu cocuk ayrılacak bu sene.19 subat ve sonrası gelişme bekliyorum.aile ikna olur,parayla.daha önce de ermeni bi oyuncumuz olmus zaten.
bu arkadaşın dedikleri doğruysa benim tahminim cıkacak o zaman.bu cocuk ayrılacak bu sene.19 subat ve sonrası gelişme bekliyorum.aile ikna olur,parayla.daha önce de ermeni bi oyuncumuz olmus zaten.
Pc başında tribe girip maç izleyen herkes scout olsaydı ohooJose, bir ara duyumculuk yapiyordu, bir de scout benzeri bir sey
0:04'deki golü yedik mi gerçekten
Sivas maçını diyorum. 1-1'e kadar izledim diye anımsıyorum. Sonra 3-2 bitince izlemedim gollerimiğfer show yapıyordun
içerdeki tspor maçı
Az kaldi. Hatay veya Gaziantep'ten bir oyuncu daha alip kapatabiliriz.Federasyonumuz tarafından 06 Şubat 2023 tarihinde FIFA'ya yapılan resmi başvurumuz bugün itibarıyla onaylanarak, 2022-2023 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi 18 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Sivas maçını diyorum. 1-1'e kadar izledim diye anımsıyorum. Sonra 3-2 bitince izlemedim golleri
Evet 3.goldü o videodaki ahmet oğuzdan yedik öyle bir golSivas maçını diyorum. 1-1'e kadar izledim diye anımsıyorum. Sonra 3-2 bitince izlemedim golleri
forumdaki yalakayı bu gece açıklayacağım
kendisini de özelden sağla m bir şekilde tebrik edeceğim
Beline kuvvet kardeşimforumdaki yalakayı bu gece açıklayacağım
kendisini de özelden sağla m bir şekilde tebrik edeceğim