Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose, bir ara duyumculuk yapiyordu, bir de scout benzeri bir sey

Zakharyan da mi ofansif orta saha yetmedi mi artik sacmalik bu kadari da

bu arkadaşın dedikleri doğruysa benim tahminim cıkacak o zaman.bu cocuk ayrılacak bu sene.19 subat ve sonrası gelişme bekliyorum.aile ikna olur,parayla.daha önce de ermeni bi oyuncumuz olmus zaten.

18. dönem bitmiyor mu? Fifa daha aciklama yapmadi 5.3 icin

5 Mart’a uzarsa yaz transfer dönemi transferlerini de şimdiden bitireceğiz heralde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu arkadaşın dedikleri doğruysa benim tahminim cıkacak o zaman.bu cocuk ayrılacak bu sene.19 subat ve sonrası gelişme bekliyorum.aile ikna olur,parayla.daha önce de ermeni bi oyuncumuz olmus zaten.

Kim bu hiyar, beni engellemis

Zakharyan Fabrizio Romano ile takipleşiyor instadan. Menajerler dışında birebir futbolculardan da alıyor haberleri ciddi bir durum olursa kesin girer Fabrizio

İlla bir transfer daha yapacaksanız yırtıcı, hızlı, güçlü bir forvet alın.

Federasyonumuz tarafından 06 Şubat 2023 tarihinde FIFA'ya yapılan resmi başvurumuz bugün itibarıyla onaylanarak, 2022-2023 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi 18 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Az kaldi. Hatay veya Gaziantep'ten bir oyuncu daha alip kapatabiliriz.

sinan digitaleden neden ayrılmış? eski açık programı ne olacak şimdi bilgisi olan var mı?

elle tutulur bir tane gs programı vardı. kerem, erinç ve sinan üçlüsü olmadan eski açık ilerlemez.

hele yağız holiganı için kovulma durumu felan olduysa digitalenin defterini dürmek gerekir.

forumdaki yalakayı bu gece açıklayacağım
kendisini de özelden sağla m bir şekilde tebrik edeceğim

1676570513957.webp

forumdaki yalakayı bu gece açıklayacağım
kendisini de özelden sağla m bir şekilde tebrik edeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt