Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.579
- 109.404
- 4.878
Zakharyan da taraftarın yeni evanderi oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o heryerdeUlan yutup onerilerde gordum tikladim yorumlara bakayim dedim karsima ne cıktı![]()
![]()
![]()
Hiç izlemedim sen begenmiyorsan iyidir herhaldeZakharyan da taraftarın yeni evanderi oldu
Kamkim yutuba bu şekil giriş yapıyo her seferindeUlan yutup onerilerde gordum tikladim yorumlara bakayim dedim karsima ne cıktı![]()
![]()
bir gün bir sevgili gibi bizi kucaklayan, ertesi gün bir düşman gibi tokatlayan bu yaşam da ne?Zakharyan da taraftarın yeni evanderi oldu
Yapay kısmına katılıyorum.Herif kesin yapay zeka ya. İnternetin en ücra köşesinden çıkıyor.
Youtube sahipleri bu kadar takilmiyordur youtubedeo heryerde![]()
Florya mükemmel yer ya. Şuradan çıkmak üzücü olacak.
Sinan Yılmaz yerine Yağız'i getirmişler genel yayın yönetmenliğine
“yaşamın anlamsız olduğuna karar vermekle, yaşanılmaya değmez olduğuna karar vermek arasında fark vardır. yaşam belki anlamsızdır ama yaşamaya değerdir.”bir gün bir sevgili gibi bizi kucaklayan, ertesi gün bir düşman gibi tokatlayan bu yaşam da ne?
2017 yıllarındaki konuşmalarımıza gittim“yaşamın anlamsız olduğuna karar vermekle, yaşanılmaya değmez olduğuna karar vermek arasında fark vardır. yaşam belki anlamsızdır ama yaşamaya değerdir.”
Dur2017 yıllarındaki konuşmalarımıza gittim
18 oldu