- 3 Haziran 2015
- 56.733
- 65.869
- 4.143
Wow yasaklanabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sinan cebinden çıkarır o fenerliyi. O kanalı zaten Sinan ve arkadaşlarinin programlar ayakta tutuyorSinan Yılmaz yerine Yağız'i getirmişler genel yayın yönetmenliğine
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendini ligden takımdan üstün görmeye devam ederse sonu iyiye gitmez. Burnu çok havada ama bi halt olmadığının farkında değil.Yusuf Kasımpaşa'ya gitmemiş. Sorunlu bu çocuk sanırım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
haha?Wow yasaklanabilir
Sinan Yılmaz kendisi bıraktığını söylemişti programda çok yoğun oluyor diye.Sinan Yılmaz yerine Yağız'i getirmişler genel yayın yönetmenliğine
Gündemde yok
yasaklarla bir yere varamazsınızWow yasaklanabilir
Wow yasaklanabilir
Bence de. Önümüzde büyük bir fırsat var. Çok heyecanlı geçecek bu yaz. Hem siyaset hem spor hem de medya açısından. Eğer Eylül ayına kadar ülkede her şey güzel giderse önümüzdeki 10 sene ülkede her şey güzel gidecek.Uzarsa Mertens uzar eşi o minvalde konuşmuştu. Haricinde Icardi için uğraşırız. 2/3 nokta transferle tarihimizde ilk kez kampa bile full kadro yetişebiliriz. O kadar ümit veriyor bana bu yönetim. (Kiralık gönderdiklerimizi yolladık varsayıyorum.)
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
bir kıvılcım, bütün bir bozkırı tutuşturabilirFeramuza bak devrim yaptı resmen
Kesinlikle. Seneye çok daha iyi olacak inşallah. CL'de gruplara kalmak zor mu? Evet. Ama biz yapamazsak hiçbir Türk takımı yapamaz. Çünkü biliyoruz ki gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray.demekki plan program olunca , neler yapabiliyoruz, burak elmas gibi adamlar maç izlemeye bile alınmamalı kulübün yakınından geçmeleri yasaklanmalı

Seneye Zakharyan da Di Maria da kadroda olacaksa, Dybala falan gelecekse, Zaniolo da satılmayacaksa sezon sonu Mertens 3. yedek olur o mevkide. Bakalım hayırlısı. O kadar para verdiğimiz adam ilk 11'de oynamak ister ama duyumlar ve gelişmeler Mertens'e yedek kulübesinde bile yer olmayacağı yönünde.Mertens'in sözleşme uzama şartı yerine gelir ve sözleşmesi uzar.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Di Maria yada Dybala gelmez. Dybala'nın maaşı yükseltilir o bahsedilen paraya yada en kötü PL'ye gider Newcastle falan kaçrımaz.Seneye Zakharyan da Di Maria da kadroda olacaksa, Dybala falan gelecekse, Zaniolo da satılmayacaksa sezon sonu Mertens 3. yedek olur o mevkide. Bakalım hayırlısı. O kadar para verdiğimiz adam ilk 11'de oynamak ister ama duyumlar ve gelişmeler Mertens'e yedek kulübesinde bile yer olmayacağı yönünde.
Zakharyan da taraftarın yeni evanderi oldu
Hayır ustatDün de mi sen yazmistin hatırladım bu mesajı