Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada morutan satılmazsa seneye kullanırız bence o çocukta yetenek var mevcut kanatlarımızdan iyi bence kerem hariç

Haluk Yürekli: "Transfer 5 Marta kadar açık olacak, sözlü olarak onaylanmış resmi yazınında yarın gelmesi bekleniyor."

Uzarsa Mertens uzar eşi o minvalde konuşmuştu. Haricinde Icardi için uğraşırız. 2/3 nokta transferle tarihimizde ilk kez kampa bile full kadro yetişebiliriz. O kadar ümit veriyor bana bu yönetim. (Kiralık gönderdiklerimizi yolladık varsayıyorum.)

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Bence de. Önümüzde büyük bir fırsat var. Çok heyecanlı geçecek bu yaz. Hem siyaset hem spor hem de medya açısından. Eğer Eylül ayına kadar ülkede her şey güzel giderse önümüzdeki 10 sene ülkede her şey güzel gidecek.

demekki plan program olunca , neler yapabiliyoruz, burak elmas gibi adamlar maç izlemeye bile alınmamalı kulübün yakınından geçmeleri yasaklanmalı
Kesinlikle. Seneye çok daha iyi olacak inşallah. CL'de gruplara kalmak zor mu? Evet. Ama biz yapamazsak hiçbir Türk takımı yapamaz. Çünkü biliyoruz ki gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray.

:kırmızıkalp::sarıkalp:

Mertens'in sözleşme uzama şartı yerine gelir ve sözleşmesi uzar.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Seneye Zakharyan da Di Maria da kadroda olacaksa, Dybala falan gelecekse, Zaniolo da satılmayacaksa sezon sonu Mertens 3. yedek olur o mevkide. Bakalım hayırlısı. O kadar para verdiğimiz adam ilk 11'de oynamak ister ama duyumlar ve gelişmeler Mertens'e yedek kulübesinde bile yer olmayacağı yönünde.

Seneye Zakharyan da Di Maria da kadroda olacaksa, Dybala falan gelecekse, Zaniolo da satılmayacaksa sezon sonu Mertens 3. yedek olur o mevkide. Bakalım hayırlısı. O kadar para verdiğimiz adam ilk 11'de oynamak ister ama duyumlar ve gelişmeler Mertens'e yedek kulübesinde bile yer olmayacağı yönünde.
Di Maria yada Dybala gelmez. Dybala'nın maaşı yükseltilir o bahsedilen paraya yada en kötü PL'ye gider Newcastle falan kaçrımaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt