- 26 Kasım 2012
- 185.520
- 258.001
- 5.998
böyle 1 herif alsak iş yapar mı sizce
futbolla alakası olmasa da
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
CR7 2,5 metreden kafa golü atınca olay olmuştu, bu adam 3,5-4 metreyi görüyor gibi yaw
Bakkal Amca ADAMDIRyeterrr zaten butun gun maruz kaliyoruz birde sen burada hatirlatma bize sunu
gecende ari viz viz filan
kabuslarima giriyor bu psycho cocuk sarkilari
Dün gece evlerinde 0-2 kaybettikleri Zenit maçına baktım. Forvetin arkasında oynuyordu. İki yönlü bir oyuncu izlenimi vermedi. Yetenekli olduğu bariz. Ama 2'li orta saha oyuncusu gibi gelmedi bana kesinlikle. Mertens bölgesinde düşünülüyordur.Bu arada Zakharyan olursa orta sahaya Torrieira ayarında olmasa bile dinamizm katar. Midtsjø ve Oliveirada o dinamizm yok. Ekonomik durumumuz elverişliyse bu transfer cuk oturur.
Zekeriya bana biraz gedson fernandez stili izlenimi verdi, ama daha genç daha yetenekli ve bitirici.
Top kapma özelliği iyi gözüküyor, maç içi katettiği mesafe ve sprint ortalamasına bakmak lazım fikir olması için.Dün gece evlerinde 0-2 kaybettikleri Zenit maçına baktım. Forvetin arkasında oynuyordu. İki yönlü bir oyuncu izlenimi vermedi. Yetenekli olduğu bariz. Ama 2'li orta saha oyuncusu gibi gelmedi bana kesinlikle. Mertens bölgesinde düşünülüyordur.
Dün gece evlerinde 0-2 kaybettikleri Zenit maçına baktım. Forvetin arkasında oynuyordu. İki yönlü bir oyuncu izlenimi vermedi. Yetenekli olduğu bariz. Ama 2'li orta saha oyuncusu gibi gelmedi bana kesinlikle. Mertens bölgesinde düşünülüyordur.
Zenit maçında set oyunu diye bir şey yoktu sürekli direkt oyun oynanıyordu. Haliyle çok top kaybı vardı. Eğer ligin geneli böyleyse o istatistik yanıltıcı olabilir.Top kapma özelliği iyi gözüküyor, maç içi katettiği mesafe ve sprint ortalamasına bakmak lazım fikir olması için.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi