Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Zakharyan olursa orta sahaya Torrieira ayarında olmasa bile dinamizm katar. Midtsjø ve Oliveirada o dinamizm yok. Ekonomik durumumuz elverişliyse bu transfer cuk oturur.

Zekeriya bana biraz gedson fernandez stili izlenimi verdi, ama daha genç daha yetenekli ve bitirici.
Dün gece evlerinde 0-2 kaybettikleri Zenit maçına baktım. Forvetin arkasında oynuyordu. İki yönlü bir oyuncu izlenimi vermedi. Yetenekli olduğu bariz. Ama 2'li orta saha oyuncusu gibi gelmedi bana kesinlikle. Mertens bölgesinde düşünülüyordur.

zakharyan isterem

Dün gece evlerinde 0-2 kaybettikleri Zenit maçına baktım. Forvetin arkasında oynuyordu. İki yönlü bir oyuncu izlenimi vermedi. Yetenekli olduğu bariz. Ama 2'li orta saha oyuncusu gibi gelmedi bana kesinlikle. Mertens bölgesinde düşünülüyordur.
Top kapma özelliği iyi gözüküyor, maç içi katettiği mesafe ve sprint ortalamasına bakmak lazım fikir olması için.

Üstad maçını izlemedim ama şu videoya göre man eating midfielder bile diyen çıkar bolca savunma müdahalesi var

Top kapma özelliği iyi gözüküyor, maç içi katettiği mesafe ve sprint ortalamasına bakmak lazım fikir olması için.
Zenit maçında set oyunu diye bir şey yoktu sürekli direkt oyun oynanıyordu. Haliyle çok top kaybı vardı. Eğer ligin geneli böyleyse o istatistik yanıltıcı olabilir.

Taty Castellanos

bu herifi takıma katmalıyız

bu aspordaki 3 lü güzel konustu,zakharyan ve transfer politikası hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt