Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Musap yeter yav.4 saat onceki haber.bi kere de olumlu haber getir be adam.ayrica milan alsa devre arasi alirdi.zaniolonun annesi parayi odemek istemedigini soyledi milan ve totenhamin.milan sampiyonlar ligine bile gidemeyecek belki de
15 milyona aldığımız oyuncunun 3-4 ay sonra 35 milyona satılması ihtimalinden daha olumlu çok az haber olabilir. Yetkim olsa ve teklif gelse derhal imza atıp garantiye alırdım...

Zakharyan gelsin isterim ama daha az paraya bir tane iş görecek genç 8 numara alsak daha iyi olur

Zakharyan gelmezse de çok abartılacak bir durum yok. Zakharyan'ı şu anda ne Oliveira ne de Mertens'e tercih etmem gelecek planlaması için belki mantıklı olabilirdi ama çok anlam yüklemeye gerek yok. Sezon sonunda daha iyi transferler yapabiliriz hemde Avrupa liglerine katılma kozumuz da olacak.

Son düzenleme:
Olabilir de, sonucta para yollamak sadece futbol olayi degil. Hükümetler hala Rusya´ya para akisini acmazsalar Avrupa´ya gitmek der bir sey degistirmiyor.
Avrupa'ya alırlarsa transfere de federasyonlar izin verir. Çünkü oyuncu hapsetmek gibi oluyor diğer türlü.

Ya da yine ücretsiz kiralık sözleşmelerden devam ederler aksi durumda.

Gene kendini üstün görmeler başlamış. Daha bir şey göstermedik önce düzenli Avrupa başarısı lazım.

Bizde şu an 19 yaşında milli, ülkenin en potansiyellü oyuncusu olsa biz de Zenit'e falan gitmesini istemezdik bu da o misal.

Avrupa'ya oyuncu göndermelerinin zor olduğunun farkında değiller sadece.
Admirim niye yav geçen seneki performansla atıyorum yunusa 15 milyon veren çıksa zenite sırtımızda taşırdık Rusyaya kadar eşlik ederdik çocuğa.. O performansı bu sene de serilese çocuk ligin en potansiyelli oyuncusu olurdu.
Hemen hemen benzer işler.

Ruslar da bizim gibi çok uçan insanlar

Ülke olarak 2019'da 23 milyona aldıkları ve 2021 yılında 30'a sattıkları vlasic dışında bi 12 milyona beka beka var o da daha ambargonun başında kaçtı.

Oyuncu kaçmak istediğinde iş kendileri için sarpa sarabilir.

Admirim niye yav geçen seneki performansla atıyorum yunusa 15 milyon veren çıksa zenite sırtımızda taşırdık Rusyaya kadar eşlik ederdik çocuğa.. O performansı bu sene de serilese çocuk ligin en potansiyelli oyuncusu olurdu.
Hemen hemen benzer işler.

Ruslar da bizim gibi çok uçan insanlar

Ülke olarak 2019'da 23 milyona aldıkları ve 2021 yılında 30'a sattıkları vlasic dışında bi 12 milyona beka beka var o da daha ambargonun başında kaçtı.

Oyuncu kaçmak istediğinde iş kendileri için sarpa sarabilir.
19 yaşında 100 maçta 60 gol asisti olan adamı 23 yaşında A takımda düzenli oynayamayan Yunusla kıyaslamayı doğru bulmuyorum.

Arda Turan'ın şu an 19 yaşında olduğunu düşünelim, ben bizde kalsa daha iyi derdim.

Nottinhgamda denis yine sans bulamamis.ne zaman kiralayacağız

Eski Sivassporlu Vitaly Dyakov: "Zakharyan, bugün Dinamo'da oynamanın Galatasaray'da oynamaktan daha iyi ve daha prestijli olduğuna inanıyor ama Galatasaray ligde lider ve büyük ihtimalle UCL'de oynayacaklar. Kendini orda kanıtlarsa, daha iyi lige transferi kolayca gerçekleşir."

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt