Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8.5+2.5 olursa alalım
Ben böyle zeki topçuları seviyorum, bayağı olgun duruyor da oturup izlemem lazım.

Şu maç mesela.

Btw 7-8e ben de okeyim ama vermezler gibi.

Olay hep dönüp dolaşıp eğer sen avrupada sürdürebilir bir başarı saglarsan ve düzenli olarak top liglere her sene 1 2 topçu satabilirsen bu tür wonderkid dedigimiz topçuları çok daha kolay ikna edebilirsin.Bence erden timurun istediği bu

Hala transfer döneminin uzadığına dair resmi bir açıklama yok. Bir de bu uzama sebebi sadece ligden çekilen takımlar için mi geçerli ellerindeki oyuncuları çıkarabilsinler diye ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Seneye Rus takımlarını Avrupa'ya alacaklarını düşünüyorlar muhtemelen.
Iki taraf da deli gibi yığınak yapiyorlar. 2 ile 4 hafta icinde tekrar savasmaya baslayacaklar. Tekrar donmeleri icin Rusya'nin Ukrayna'dan cikmasi lazim. ama simdi de Ukrayna, Kırım'ı da alacagiz diyor. Tekrardan Avrupa'ya donmeleri imkansiz gibi

Ben böyle zeki topçuları seviyorum, bayağı olgun duruyor da oturup izlemem lazım.

Şu maç mesela.

Btw 7-8e ben de okeyim ama vermezler gibi.
Bonuslarla birlikte 10 civarı iyidir.

Kısa videolardan anladığım kadarıyla şahane ara pasları var. Görüyoruz ki Sergio o pasları attığında çok güzel kilit açıp gol buluyoruz. Böyle bir topçuya asla hayır demem.

Bonuslarla birlikte 10 civarı iyidir.

Kısa videolardan anladığım kadarıyla şahane ara pasları var. Görüyoruz ki Sergio o pasları attığında çok güzel kilit açıp gol buluyoruz. Böyle bir topçuya asla hayır demem.
Sağa çekip KDB, Sneijder misali aşırtma plaseleri de çok iyi

Bu zekeriya kanatta da oynuyor mu oyun kurucu kanat gibi

Tmarktta sag ve solda baya oynadi gorukuyor

Popülaritesi bu yaşta bu kadar yüksekse ki bunun istatistikleri ile doğru orantılı olması şişirilme olasılığını da azaltıyor, parayı basabiliriz, evet.

Gene kendini üstün görmeler başlamış. Daha bir şey göstermedik önce düzenli Avrupa başarısı lazım.

Bizde şu an 19 yaşında milli, ülkenin en potansiyellü oyuncusu olsa biz de Zenit'e falan gitmesini istemezdik bu da o misal.

Avrupa'ya oyuncu göndermelerinin zor olduğunun farkında değiller sadece.
Biliyorlar zor oldugunu, aciklamalari bunun üstünü örtüp fazla para cikarma derdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt