Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zakharyan gelsin, Dybala kalsin. Aralarinda 10 yas fark var herif henüz 19 yatirim olarak Zakha daha mantikli büyük potansiyel ilerde her zaman iyi paraya okuturuz.

Dybala world class bir 10 numara.

Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.

4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.

Ben Bu adamin Sergio yu yedekleyecek kapasitede oldugunu düsünüyorum. Ki özellikle bu kadroda daha farkli olabilir Geçen sezonun kadrosu berbatti gercekten o da saldi gibi
keske superlige kiralasaydik ahala anlam veremiyorum neden arabistana yolladik herifi

Zakharyan elzem 1 oyuncu degil yeterince ofansif adam var box to box uygun fiyatli genc adam almak daha mantikli zannimca
10 numara tespit.

Lakin günümüz futbolunda box to box bulmak son derece zorlaştı.

Ndiaye ve Gedson Fernandez tarzi adam gecebilen dinamik 8 numaraların günümüz oyununa çok etkisi oluyor.

Dybala world class bir 10 numara.

Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.

4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Seneye oyuncu satılırsa yerine oyuncu alınır onun haricinde Dybala gibi birtane adam alınsa İcardinin bonservisi ve yedek gelecek vaadeden bir forvet alsak yeterli şampiyonlar liginde gruplara kalır başarılı oluruz Avrupa Ligi'ne kalırsak yarı final final oynarız diye düşünüyorum

ben olsam şu kalan dönemde chelsea'nin datro fofana hamlesi gibi şimdi fazla oynamayacak ama ileriye iyi yatırım olacak bir forvet alırım

gomisin seneye olmayacağı kesin. İcardi olabilir ama olmayada bilir

max 21 yaşında bir oyuncu olacak

Renato Sanches ne durumda icardi ile beraber transfer etme ihtimalimiz var mı acaba

FpK__E1X0AAG1IO.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt