- 11 Haziran 2015
- 39.636
- 28.100
- 2.193
Aldığımız solbekten sonra çok fazla forma şansı bulamayacağını düşünüyorum. Kerem ve Abdülkerim oynar.
Oynar bence zaman zaman forvete geçer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldığımız solbekten sonra çok fazla forma şansı bulamayacağını düşünüyorum. Kerem ve Abdülkerim oynar.
romanyalılara neden romen diyorsunuzRomenlerin tek iyi topçusu marin, o da İtalya'da oynuyor, @Sami Karakoç de beğenir
Bir razvan marin var tutunabilen. O cidden iyi topçu
Romenlerin tek iyi topçusu marin, o da İtalya'da oynuyor, @Sami Karakoç de beğenir
romanyalılara neden romen diyorsunuz
türkiyelilere de türken mi diyelim?
3. Forvet ve kanat rotasyonu için iyi bir secenek fikrimceAldığımız solbekten sonra çok fazla forma şansı bulamayacağını düşünüyorum. Kerem ve Abdülkerim oynar.
Aslında buna ben de çok takılıyorum. Romanya'da yaşayanlar Rumen, Romen ise bambaşka bir şey. Bunlardan hariç bir de Romanlar varromanyalılara neden romen diyorsunuz
türkiyelilere de türken mi diyelim?

Türken, güzelmiş valla
keske superlige kiralasaydik ahala anlam veremiyorum neden arabistana yolladik herifiBen Bu adamin Sergio yu yedekleyecek kapasitede oldugunu düsünüyorum. Ki özellikle bu kadroda daha farkli olabilir Geçen sezonun kadrosu berbatti gercekten o da saldi gibi
10 numara tespit.Zakharyan elzem 1 oyuncu degil yeterince ofansif adam var box to box uygun fiyatli genc adam almak daha mantikli zannimca
Seneye oyuncu satılırsa yerine oyuncu alınır onun haricinde Dybala gibi birtane adam alınsa İcardinin bonservisi ve yedek gelecek vaadeden bir forvet alsak yeterli şampiyonlar liginde gruplara kalır başarılı oluruz Avrupa Ligi'ne kalırsak yarı final final oynarız diye düşünüyorumDybala world class bir 10 numara.
Hiçbir şeyle kıyaslamam kendisini.
4 senelik mukavelede 2 şampiyonluğa net imzasını atar. Sneijder etkisi yapar. Böyle bir oyuncuyu bu yaşta getirmek büyük başarı olurdu.
Barış alper vasat değil miydi hayret . Futbolcu değil ya barış denmiyor muydu hayret