- 3 Haziran 2015
- 53.943
- 61.966
- 3.963
süpERMEN geldi mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elm sokagı 3teki kristen gibi seni rüyama cekersem görebilirsin ama kötü bi kahraman benim diyardasüpERMEN geldi mi
Zergen Serenelm sokagı 3teki kristen gibi seni rüyama cekersem görebilirsin ama kötü bi kahraman benim diyarda
yorumuna bakılırsa satürn balıktan ziyade bejekeye girmiş gibi durmaktabjknin gotunda patlar bu iş.saturnde balıga giriyor,döngüyü bi yaşasınlar
şimdi fb içinde bişey söylerdim ama söyleyemiyorum.benim 15 mayıs 2021 de inancım çok yıkıldı bişeylere.o yüzden kendime sınırlandırma getirdim.yorumuna bakılırsa satürn balıktan ziyade bejekeye girmiş gibi durmakta
beknaz ve emirhan kayar çok özeller.arda gülerden önce vardı bu cocuklar,ama işte medya yok bizdeZakharyan alınsın. Yetenekli ve potansiyelli oyunculara ihtiyacımız var, özellikle ülkenin ve kulüplerin ekonomisi bu denli daralmışken.
Benim vurgulamak istediğim; kendi değerlerimize de sahip çıkılması.
Bir futbolsever olarak sahada izlediğimde beni heyecanlandıran bir Özgür Baran gerçeği varken, şans verilmesi gerekiyor. Özgür'den kendi İniesta'mızı yaratabiliriz.
Keza Yunus, Hamza, Efe, Metehan, Beknaz gibi çocuklar arasında çok büyük potansiyeller var. Sergen, arkadaki daha potansiyelli çocukları da takip ediyor. Bu çocukları oynatmazsak geliştiremeyiz. Her biri önemli potansiyeller ve oynadıkça olgunlaşacaklar.
Okan Hoca bu çocuklar için büyük şans. Bu sene şampiyon olunursa eli kuvvetleneceği için bu gençlere daha fazla şans verebilme fırsatını yakalayacağını, Avrupa + Lig + Kupa fikstürü ile birlikte daha fazla oynatacağını düşünüyorum. Umarım bu çocukları değerlendirebiliriz.
hakan motzdur,badir arı diye hesap açıyodu bi ara sankiInstagramdan fake hesap açıp beni ekleyen kim?
Sezon sonu Messi ile buluşarak birçok şeyi anlatmış olacak gibi görünüyor Mou hocamJosè #Mourinho ağzından kaçırıyor: “İnsanlar ne yaptığımızın farkında değil. Oyuncular güzel sözleri hak ediyor. Oyuncular taraftarlar tarafından yuhalanırsa, bugünün biletlerinin tükendiği gerçek bir utançtır. Bove #Roma i onlardan daha çok seviyor. Sezon sonunda söyleyecek çok şeyim olacak..."
ben bu roma ile juventusun kadrosuna kafayı taktım biraz.kullanmadıkları genç elemanlar var,fırsatı değerlendirelim.
Tek beni eklemiş mesaj attı GSC de ki sen misin diyehakan motzdur,badir arı diye hesap açıyodu bi ara sanki
hahhahTek beni eklemiş mesaj attı GSC de ki sen misin diye
bu roma taraftarı kendini çok begenmiş,şehrin güzelliğinden mi bunların gotu kalkık?roma imparatorlugu da yok artıkSezon sonu Messi ile buluşarak birçok şeyi anlatmış olacak gibi görünüyor Mou hocam