Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabilirDembele gelsin istemez misin, ismi de geçmiyor hiç![]()
Bu çocuk iyi baya benim de takip ettiğim bir eleman kolpa yapmıyor ne biliyorsa ve eminse onu yazar sadece çok nadir gördüm yanılma payınıÇok güveniyorlar bu arkadaşa Tweet altından gördüğüm kadarıyla.
O zaman bahsettiği gibiyse ödeme sorunu çözülmeyecek bir sorun değil gibi görünüyor. Hayırlısı olsunBu çocuk iyi baya benim de takip ettiğim bir eleman kolpa yapmıyor ne biliyorsa ve eminse onu yazar sadece çok nadir gördüm yanılma payını
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tweet altından gördüğüm kadarıyla çok güveniyorlar bu arkadaşa
Guvenilir mi?
Bu arkadaşi tanımıyorum, muhtemelen kazan dairesini izleyip yazdı
Aynen oyle, hatta ilk KAP geldi filan yazan var ama ilk defa duydumTweet altından gördüğüm kadarıyla çok güveniyorlar bu arkadaşa
Zekeriya istiyorsa bu transfer olur. Saçma bir bilgi olarak Zakarhyan Zekeriyaoğlu demektir Ermenice tarih alanında uzmanlık yapmak için mecbur öğrendiğimiz bir şeyO zaman bahsettiği gibiyse ödeme sorunu çözülmeyecek bir sorun değil gibi görünüyor. Hayırlısı olsun
Hayırlı olsun diyelim.
Bilmiyordum bunu. Güzel bir detay oldu benim için, sağ olasınZekeriya istiyorsa bu transfer olur. Saçma bir bilgi olarak Zakarhyan Zekeriyaoğlu demektir Ermenice tarih alanında uzmanlık yapmak için mecbur öğrendiğimiz bir şey
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir günde kral olmadık bir günde tahttan inmeyiz çok şükür böyle şeylerde yanlış bilgi olmaz. Irkçılık başlı başına yanlış bir şey bizim Türk ırkının bazı milletlerle ne olursa olsun kopamayacak bağları var bunlardan birisi de Ermeni ırkı soylar karışmış birbirine 480 sene tebaamız olmuşlar sonraları problemler olmuş olsa da kan bağı oluşmuş bir kere