Kalender Cengiz
Berlin Panteri
Yunus kerem'den potansiyel olarak daha önde ama fizik olarak keremle aynı seviyeye gelmesi lazım.
Su goruntusu ve tercihleri bu yasinda beni yine de dusunduruyor. Topsuz oyunda cok zayif bu arada.
Yunus kerem'den potansiyel olarak daha önde ama fizik olarak keremle aynı seviyeye gelmesi lazım.
kendini futbola odaklarsa taliscaya dahi rahmet okutabilecek bir potansiyeli varZaniolo Talisca etkisi yapar mı bu kadar hype olunca beklentim oluştu tanımıyorum elemanı da 20 m topçu alamayız bence mümkün değil.
Okan Koçuk'a da güveniyorum çok pozisyon veren bir takım değiliz yeterli olur. Muslera tahminim Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde olur.
Zaniolo Talisca etkisi yapar mı bu kadar hype olunca beklentim oluştu tanımıyorum elemanı da 20 m topçu alamayız bence mümkün değil.
naby keita hayal kırıklığı olur sakatlık geçmişi fena Lemina v2. olabilirUğur Karakullukçu : Naby Keita için çok ciddi bir girişim var.
Klopun elinde orta saha yokken olanı niye versin bu sallamasyondur.Uğur Karakullukçu : Naby Keita için çok ciddi bir girişim var.
İtalyanca desen varNon basta yaziyor
Bitmis bisey yok anlamina geliyor
Sol stoperi de değişirsek bu kadro iyi duruyor bence
2023 Şampiyonlar Ligi Kadrosu
Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Campos
Torreira Sanches
Zaniolo Mertens Barrow
Icardi
Takımın en iyi oyuncusunu niye değiştiriyoruz.Sol stoperi de değişirsek bu kadro iyi duruyor bence
2023 Şampiyonlar Ligi Kadrosu
Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Campos
Torreira Sanches
Zaniolo Mertens Barrow
Icardi