Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Koçuk'a da güveniyorum çok pozisyon veren bir takım değiliz yeterli olur. Muslera tahminim Kasımpaşa maçında yedek kulübesinde olur.

Biliyorum döner Musimiz zaten. Bir maç dinlensin hiç sorun değil ama yine de korktum bugün. Okan'a çok böyle Musi gibi bir güvenim yok. Hem de artık yeni birini bence Muslera ile beraber pişirmek gerek. O çocukla kimyamız kısa sürede tutmuştu. Yeni Musimiz olur belki.

Zaniolo transferiyle transfermartka güncelleme gelir artık. Gs ye zart diye 30m eklemeyeceklerine göre. Tahminim kadınlar ligi topçusu Rossi ile eşitlerler değerini.

Zaniolo Talisca etkisi yapar mı bu kadar hype olunca beklentim oluştu tanımıyorum elemanı da 20 m topçu alamayız bence mümkün değil.

Zaniolo 1-1.5 sene önce bizimle anılması imkansız bir adamdı, bırak taliscayi falan, Emre ozcan son dönemlerin İtalya tarihinin en yetenekli topçusu dedi

Zakharyan'i da beğenmiştim ama yanlış olmasın herhalde 2-3 maçına falan denk gelmiştim ama baya belli ediyordu kendini ama tabii oyuncu tarafı da sıkıntı Bi de ruslar oyuncularını çıkarmak istemiyor , politik durumlar falan zor is.Ustune bir de 50m mi harcıcaz eğer zaniolo da doğruysa.

fb40d07d1817220886222e8b5d5950b4.jpg

2023 Şampiyonlar Ligi Kadrosu

Muslera
Boey Nelsson Bardakçı Campos
Torreira Sanches
Zaniolo Mertens Barrow
Icardi
Sol stoperi de değişirsek bu kadro iyi duruyor bence

Zor tutariz. Icardi'yi alma mevzusu net degil henuz. Zaniolo'da hem henuz resmi olarak gelmedi hem de detaylari bilmiyoruz. Digerleri de henuz remis olmayan sadece adi gecen isimler. Yani neden boyle bir paylasim yaptin anlamadim.

transfer işiyle ilgilenenlerin diğer ayagı ingilteredeymiş dedik kaç kere.ama kimse keitayı iplemedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt