Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nandonun durum netlesmeli bir an önce uzun vadeli olursa sakatlığı bence kaleci almalıyız Okan dan kaleci filan olmaz bir maç iyi dersin diğer maç uzerine gelen herşeyi alır o yapıda maalesef

Zaniolo 1-1.5 sene önce bizimle anılması imkansız bir adamdı, bırak taliscayi falan, Emre ozcan son dönemlerin İtalya tarihinin en yetenekli topçusu dedi
talisca adını bjk alınca duydum zaniolo'yu 3-4 yıldır biliyorum öyle bi topçu

naby keita hayal kırıklığı olur sakatlık geçmişi fena Lemina v2. olabilir
Vallaha sakatlıkları ne tür sakatlık bakmak lazim. Bizim ligte tempo az . Almayı planliyorsak dehşet kalite katariz takıma. Sürekli oynamasını gerektirmeyecek kadar alternatifli kadromuz var. Yönetim alternatifleri bile net adamlar olsun diyor. Ha gelecek vaad eden birileri olsa tadından yenmez. Fakat şampiyonluk için net adamlar sart

Nandonun durum netlesmeli bir an önce uzun vadeli olursa sakatlığı bence kaleci almalıyız Okan dan kaleci filan olmaz bir maç iyi dersin diğer maç uzerine gelen herşeyi alır o yapıda maalesef
iyiymiş dendi işte.en guvenilir gazeteci kırık ve catlak yok mrda dedi.ağrısı var sadece dedi.daha ne demeliler

abi keita süper bir topçu ama oynarsa açıkçası liverpoolun bu kadar düşmesinde 3 neden var bence 1- handersonun düşüsü 2- keitanın olmayışı ve 3 manenin gidişi

Bu Galatasaray muhabirlerinin hepsi mi itici olur ya ? Nerede cins tip var, sanki özenle seçilmiş gibiler

Zeki Uzundurukan: "Bakasetas, Hami Mandirali'nin frikiklerini izlese onun gibi vurmayi ogrenir mi acaba ?"

Abi adam yok yani kasiniyor :) Hahaha saka gibi :)

Zaniolo için konuşulan ücretler çok çok yüksek. 15 M limit olmalı oluyorsa bu fiyata olsun fazlası olacaksa kalsın bence.

Son durum ne şimdi. Kaç oyuncu geliyor basına göre?

Avrupa'da transfer kapandı. Roma opsiyonsuz kiralık gönderiyor olmasın. İtalyan futbolunun ha deyince gözden çıkarabileceği bir oyuncu değil bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt