Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
Nandonun durum netlesmeli bir an önce uzun vadeli olursa sakatlığı bence kaleci almalıyız Okan dan kaleci filan olmaz bir maç iyi dersin diğer maç uzerine gelen herşeyi alır o yapıda maalesef
talisca adını bjk alınca duydum zaniolo'yu 3-4 yıldır biliyorum öyle bi topçuZaniolo 1-1.5 sene önce bizimle anılması imkansız bir adamdı, bırak taliscayi falan, Emre ozcan son dönemlerin İtalya tarihinin en yetenekli topçusu dedi
Vallaha sakatlıkları ne tür sakatlık bakmak lazim. Bizim ligte tempo az . Almayı planliyorsak dehşet kalite katariz takıma. Sürekli oynamasını gerektirmeyecek kadar alternatifli kadromuz var. Yönetim alternatifleri bile net adamlar olsun diyor. Ha gelecek vaad eden birileri olsa tadından yenmez. Fakat şampiyonluk için net adamlar sartnaby keita hayal kırıklığı olur sakatlık geçmişi fena Lemina v2. olabilir
iyiymiş dendi işte.en guvenilir gazeteci kırık ve catlak yok mrda dedi.ağrısı var sadece dedi.daha ne demelilerNandonun durum netlesmeli bir an önce uzun vadeli olursa sakatlığı bence kaleci almalıyız Okan dan kaleci filan olmaz bir maç iyi dersin diğer maç uzerine gelen herşeyi alır o yapıda maalesef
Rus işi sıkıntılı ukraynalı olasaydı yazın 80 milyon euroya ingiltereye satar paranın 20 milyonunu ukrayna ordusuna bağışlardık.![]()
Maksim Mukhin - Oyuncu profili 23/24
Maksim Mukhin, 21, Rusya ➤ CSKA Moskova, 2021'den beri ➤ Orta saha ➤ Piyasa Değeri: 3.00 mil. € ➤ * 4 Kas 2001, Togliatti, Samara Oblast, Rusyawww.transfermarkt.com.tr
Ya da barış Alper + 500.000 EuroZanioya karşılık sezon sonu yunuz takas + 3 milyon bonservis işlerine gelirse.