Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk paragraf tamamen anlatmak istediğim, şimdi sen sınırı serbest bırakınca rezalet kalitesiz yabanci geliyor, bu da ligin kalitesini düşürüyor, ama bir sınır olursa, bunlar yalan yanlış da olsa yerlilere zorunlu olarak şans verince bazen bir kaç tane iyi yerli cikiyor
İyi yerli çıkması için yabancı sınırına kaldıysak vay ki ne vah. Biz altyapıda eğitmeyi bilen bir ülke değiliz maalesef. Vasat adamlar sırf yerli kuralından dolayı oynatılmak zorunda kalınıyor.

Seneye yedek kadronun bile ligde zorlanmadan ligi alması lazım hatta ligi Şubat-Mart gibi bitirip kalan sürede tüm gücümüzle Avrupa hedeflerine odaklanmak iyi olur bunu da her sene süreklilikle sağlamak şart mesela şu 2 kadroyu kursak lige başlasak hiçbir rakibe hayal bile kurdurmayız bir yandan yedek 11 lig de tüm maçları kazanırken ilk 11 de Avrupa'da ve derbilerde maçları kazanmaya çıkar.
İlk 11:
Muslera
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Grimaldo
Torreira - Oliveira
Zaniolo - Zakharyan - Zaha
Icardi

Yedek 11:
Transfer
Dubois - Kaan - Transfer - Kazımcan
Berkan - Van Boomen
Rashica - Mertens - Kerem
Bamba​
Her mac bu yazdigin 11 ile cikarsak sampiyon olamayiz ama kume.dusme garanti gibi

Ajax’ın istediğine inanırım.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bak 5-6 hadi 7 yasinda izledigin(!) adam hakkinda -di'li gecmis zaman kullaniyorsun. Dogru degil diyorum cunku eksigi pres olan adami takim oyununa katkisi yoktu demek haksizlik kaldi ki o yaslarda bu denli analiz yapabilecegine de ihtimal vermiyorum velev ki yapabiliyorsun kluplere basvurup profesyonel olarak calis derim.
Ben o yorumu tekrar bilinçli olarak eski maçları izledikten sonra yaptım görüş farklılıkları olabilir ama Jardelin pas veya pres olarak katkı verdiğini düşünmüyorum onu başka yapanın tek vuruş ustası olmasıydı bana göre

V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer görüsmeleri cok dinamiktir sabah olmaz aksam olur. Bugün olmaz yarin olur. Ben artik KAP disinda hic bir habere inanmiyorum. Romano bile yanildi Zaniolo konusunda. Bu isin krali bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt