- 4 Ağustos 2009
- 83.853
- 62.566
- 5.093
Zaka tamam, daka sırada.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım öyledir yoksa iki seneye yine Etebo filan kiralarızo değilde bu değirmenin suyu nerden geliyor yaw
kesin satıldı elimizdeki oyunculardan bazıları güzel paraya.
yanıyoooooooooooooor
Gedson'u ilk söyleyen. Hatta baya daşdaş geçmiştik adamla.Bu Nico ya kolpaci fln diyoruz ama bizimle alakali da yanildigini hic görmedim
gerçek mi kolpa mıBu Nico ya kolpaci fln diyoruz ama bizimle alakali da yanildigini hic görmedim
Yoğurt sür.
Gercek. Hatta yanlis hatirlamiyorsam jk gedson olayinda da ilk yazanlardan biri olmustu bizimkiler de adama baya sövmüstü o dönemgerçek mi kolpa mı
yok ilk rodop demişti.Gercek. Hatta yanlis hatirlamiyorsam jk gedson olayinda da ilk yazanlardan biri olmustu bizimkiler de adama baya sövmüstü o dönem
Hayir ilk Alfredo Pedullah sonra Nico demisti ardindan Dede hemen atlamisti.yok ilk rodop demişti.
sövenlerden biri ben olabilirim ama rodop a sövmüştüm ben.Hayir ilk Alfredo Pedullah sonra Nico demisti ardindan Dede hemen atlamisti.
Alfredo Pedullaha ana avrat söven olmustu
3 tane twitter hesabim var ücü de Rodop tarafindan engellenmis durumdasövenlerden biri ben olabilirim ama rodop a sövmüştüm ben.
3 tane twitter hesabim var ücü de Rodop tarafindan engellenmis durumda
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi