- 26 Ocak 2021
- 35.392
- 33.994
- 2.233
@Mustafa Alp Motz Senmisin bu casper hea?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Mustafa Alp Motz Senmisin bu casper hea?
Hayri Cund boş atmaz dedim, çocuğuma "Zaha hayırlı olsun" diyerek yatırdım. Şimdi kalkınca ne diyeceğim ben bu çocuğa?
Geyik yaparak transfer getireceğizvay arkadas son 3-5 sayfaya bakim dedim son 50 mesajın nerdeyse hepsi bambaşka konular
transferi kapatmış mıyız noldu
vay arkadas son 3-5 sayfaya bakim dedim son 50 mesajın nerdeyse hepsi bambaşka konular
transferi kapatmış mıyız noldu
Bu eğlence merkezlerinde yanında karı kızları ile gelip sağa sola trip atan barzoların ağızlarına kürekle gireceksin. Allah ne verdiyse kafalarına gözlerine dalacaksın.
Foruma hosgeldin Cicaldau
Geniz akıntısı, burun tıkanıklılığı ve eklem ağrısı mevcut
Covid mi oldum ben acaba
Transfer 5 Mart'a ertelendiğine göre bu yönetimden 1-5 mart arası hareketlilik beklenebilir.
0 mesaj, 0 tepkime puanı ile istikrarlı oyununu sürdürüyor.Foruma hosgeldin Cicaldau
Bu eğlence merkezlerinde yanında karı kızları ile gelip sağa sola trip atan barzoların ağızlarına kürekle gireceksin. Allah ne verdiyse kafalarına gözlerine dalacaksın.
Uzun hava çekmişsin adama. Birde dikleniyorsun ayıp ulanNeresini övmüşüm anlatır mısın biraz
Bizim Başakşehir maçı nezaman oynanıyor. Türkiye kupasiForuma hosgeldin Cicaldau
Ben ne bileyim yaBizim Başakşehir maçı nezaman oynanıyor. Türkiye kupasi
Bizim Başakşehir maçı nezaman oynanıyor. Türkiye kupasi