Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu eğlence merkezlerinde yanında karı kızları ile gelip sağa sola trip atan barzoların ağızlarına kürekle gireceksin. Allah ne verdiyse kafalarına gözlerine dalacaksın.

Transfer 5 Mart'a ertelendiğine göre bu yönetimden 1-5 mart arası hareketlilik beklenebilir.

Bu eğlence merkezlerinde yanında karı kızları ile gelip sağa sola trip atan barzoların ağızlarına kürekle gireceksin. Allah ne verdiyse kafalarına gözlerine dalacaksın.

Batum’da denk geldim bi Türk restaurantında
Telefonla konuşuyor davar çık dışarıdan dinle o kadar yüksek sesle konuşuyor. kolu atmış sandalyenin diğerine, çalışanlara nerde çay benim hala gelmedi diye sesleniyor telefon görüşmesini kesip sonra devam ediyor

Konuşmada geçen diyalog ‘napayim abi çocukları, hanımı aldım geldim Batum’a para ezelim biraz gehehe minvalinde’ o ara tekrar bağırarak bir şey daha istedi. Bi yandan da oğlan çocuğuna ye aslanım ye koçum diyor yanında bir kız çocuğu daha var

Koduğumun görgüsüzü suç olmasa gözünün yaşına bakmam gırtlağına çökerim o kadar tahammülsüzlüğüm bu konuda. gram vicdan yaparsamda adam değilim.

Bu hıyar oturunca hızlıca yedik yemeğimizi çıktık restauranttan

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt