Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEVZAT DİNDAR-ÖZEL HABER 21 SUBAT 2023

1677022466672.png

Süper Lig devi Galatasaray, Türkiye'de transfer döneminin 5 Mart'a kadar uzatılmasının ardından yeniden atağa geçti. Nicolo Zaniolo transferiyle Avrupa'da ses getiren sarı-kırmızılılar, Rusya'nın en büyük yeteneği olarak gösterilen Arsen Zakharyan için yeniden atağa kalktı. Galatasaray'ın Arsen Zakharyan için yapacağı transfer teklifinin ayrıntılarına MİLLİYET ulaştı.

Galatasaray transfer süresinin 5 Mart’ta uzatılmasından sonra, yaza bırakılan Arsen Zakharyan için yeniden atağa kalkma kararı aldı. Sarı-kırmızılılar, Dinamo Moskova forması giyen 19 yaşındaki futbolcu için, Rus kulübüyle masaya oturacak.

15 milyon euro çıkış maddesi için 8+4 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanan Cim-Bom’un en büyük kozu ise oyuncunun gelmek istemesi... Devre arasında özellikle Zaniolo transferiyle büyük ses getiren sarı-kırmızılılar, yine adı Chelsea’yle geçen Zakharyan’ı kadrosuna katarak önemli bir hamlede bulunmak istiyor.

@Ali Bektaş zakaryan gelmek istiyo demiş

King-zat bu transfere noktayı koysun çok gizli operasyondu diyip transferin bittiğini söylesin.

Erden Timur'a bu konuda güveniyorum oyuncu gitmek için gitmek istemez illa ki daha büyük fırsat gelir fırsat görür gitmek ister fakat yönetimin oyuncularla olan ilişkilerine güveniyorum. Burada belirleyici olan hedeflerdir hedeflere ikna edersen bir şekilde devam edebilir illa ayrılmak istiyorum derse de bedeli olur.

Marcao sonrası en basit örnek Nelsson'dur onun için 16-17 m euro'lara çıktılar hatta Nelsson da gitmek istiyordu hatta tonla haber çıktı fakat kabul etmedik 25 m euro bedeli var futbolcular duygusal değil profesyonel olmalı Nelsson küsmedi üstüne koyarak devam ediyor sene sonu da muhtemelen 25 m euro'yu ödeyip elimizden alıp götürürler kolaylık sağlarsak da 21-22 m euro + %20 pay olur.

Aynen uste paydas yonetimi cok cok onemli. Dogru lisan ile yonetirsen ki Nelsson'da cok gonullu olmayinca is cozuldu. Gunun sonunda oyuncunun karakteri de bir boyut, hedeflerde, mali yapi da, sportif basari da marka gucu de..

Aynen uste paydas yonetimi cok cok onemli. Dogru lisan ile yonetirsen ki Nelsson'da cok gonullu olmayinca is cozuldu. Gunun sonunda oyuncunun karakteri de bir boyut, hedeflerde, mali yapi da, sportif basari da marka gucu de..
Oyuncuların öncelikli hedefi başarılar olsun zaten başarı kazandıkça değerleri 2-3 kat artacak bu sezon başı Boey 5 m euro'ya gidiyordu son anda kaldı hem Boey hem kulüp için iyi oldu. Boey'in o dönem açıklamaları da gayet ılımlı ve olumluydu sonuç olarak şu an 20-25 m euro seviyelerine yaklaşıyor ben bir yönetici olsam oyuncunun kariyeri için 1 sene CL veya Avrupa ligi oynatır sonrasında kariyerine şekil vermesini sağlardım. Belki CL de çok başarılı olacak 10 kulüp peşinde koşacak 40-45 m euro rakamları bile gerçekçi olacak. Umarım da olur o paraları kazanırız.

Oyuncuların öncelikli hedefi başarılar olsun zaten başarı kazandıkça değerleri 2-3 kat artacak bu sezon başı Boey 5 m euro'ya gidiyordu son anda kaldı hem Boey hem kulüp için iyi oldu. Boey'in o dönem açıklamaları da gayet ılımlı ve olumluydu sonuç olarak şu an 20-25 m euro seviyelerine yaklaşıyor ben bir yönetici olsam oyuncunun kariyeri için 1 sene CL veya Avrupa ligi oynatır sonrasında kariyerine şekil vermesini sağlardım. Belki CL de çok başarılı olacak 10 kulüp peşinde koşacak 40-45 m euro rakamları bile gerçekçi olacak. Umarım da olur o paraları kazanırız.

Umarim..

Nelsson, Boey, Zaniolo, Yusuf ve Torreira elimizde potansiyel ve/veya net sekilde iyi bonseris getirebilecek isimler. Bakalim surec nasil isleyecek.

Umarim..

Nelsson, Boey, Zaniolo, Yusuf ve Torreira elimizde potansiyel ve/veya net sekilde iyi bonseris getirebilecek isimler. Bakalim surec nasil isleyecek.
Bence yapmamız gereken her sene en fazla 2 oyuncuyu bonservisiyle yollamak olmalı seneye 5-6 oyuncuya çok üst düzey teklif gelse bile Nelsson + Boey = 50 m euro yollayıp geri kalan arkadaşları sonra ki seneler için rezervasyon yapmak lazım. Öncelikli olarak takım kimyasının korunması lazım bunların yerine 2 oyuncuyu 11'e oturtup sonra ki sene gitmek isteyen olursa 2 kişiye daha öncelik verilir böyle böyle devam ederiz. Ama kritik konu 11'den en fazla 2 oyuncu yollamamız gerekiyor 3 bile olmamalı.

2 sezon takimi hic bozmam. Avrupada gidecegim yere kadar giderim. Büyük satislar iste ondan sonra olusur.

Erden Timur'a bu konuda güveniyorum oyuncu gitmek için gitmek istemez illa ki daha büyük fırsat gelir fırsat görür gitmek ister fakat yönetimin oyuncularla olan ilişkilerine güveniyorum. Burada belirleyici olan hedeflerdir hedeflere ikna edersen bir şekilde devam edebilir illa ayrılmak istiyorum derse de bedeli olur.

Marcao sonrası en basit örnek Nelsson'dur onun için 16-17 m euro'lara çıktılar hatta Nelsson da gitmek istiyordu hatta tonla haber çıktı fakat kabul etmedik 25 m euro bedeli var futbolcular duygusal değil profesyonel olmalı Nelsson küsmedi üstüne koyarak devam ediyor sene sonu da muhtemelen 25 m euro'yu ödeyip elimizden alıp götürürler kolaylık sağlarsak da 21-22 m euro + %20 pay olur.
Nelsson'un gideceği takım topla bizden daha az oynayan bir takım olmaz. 25'i veren alır. Başka kulüplere gelince saçma salak paralar harcayan Avrupa kulüpleri adam olmayı öğrenecek.

Marcao'nun düştüğü durumda pay sahibi Sevilla'dır. Kendini beğenmiş kibir abideleri sebebiyle oyuncu belini doğrultamadı bir türlü.

Nelsson'un gideceği takım topla bizden daha az oynayan bir takım olmaz. 25'i veren alır. Başka kulüplere gelince saçma salak paralar harcayan Avrupa kulüpleri adam olmayı öğrenecek.

Marcao'nun düştüğü durumda pay sahibi Sevilla'dır. Kendini beğenmiş kibir abideleri sebebiyle oyuncu belini doğrultamadı bir türlü.
Marcao arka yollardan dolaşmak yerine gelip antrenmanlara çıkıp gitseydi böyle olmazdı hem elimizi zayıflattı hem de kariyerini dibe götürdü aslında Florya'da direk örnek olarak göstermek lazım. Bir futbolcu hem potansiyelli olup hem de kendi kariyerini nasıl baltalayabildiğinin en net örneğidir.

Bence yapmamız gereken her sene en fazla 2 oyuncuyu bonservisiyle yollamak olmalı seneye 5-6 oyuncuya çok üst düzey teklif gelse bile Nelsson + Boey = 50 m euro yollayıp geri kalan arkadaşları sonra ki seneler için rezervasyon yapmak lazım. Öncelikli olarak takım kimyasının korunması lazım bunların yerine 2 oyuncuyu 11'e oturtup sonra ki sene gitmek isteyen olursa 2 kişiye daha öncelik verilir böyle böyle devam ederiz. Ama kritik konu 11'den en fazla 2 oyuncu yollamamız gerekiyor 3 bile olmamalı.
Transfer yapılacaksa işleyen bir yapıyı bozmayacak şekilde yapılmalı.

Trabzon şampiyon olduktan sonra elindeki adamlarla alakası olmayan bir sürü profil tercih etti ve şuan yerlerde sürünüyorlar.

Her sene ilk 11'de eksik olan parçaları toparlamak için uğraşırken elimizdeki sağlam adamların çoğunu verirsek kadro yapamayız.

Transfer yapılacaksa işleyen bir yapıyı bozmayacak şekilde yapılmalı.

Trabzon şampiyon olduktan sonra elindeki adamlarla alakası olmayan bir sürü profil tercih etti ve şuan yerlerde sürünüyorlar.

Her sene ilk 11'de eksik olan parçaları toparlamak için uğraşırken elimizdeki sağlam adamların çoğunu verirsek kadro yapamayız.
İşte her sene en fazla 2 oyuncu yollayacaksın geri kalanıyla devam edeceksin istikrarda başarılar getirir. Trabzon aslında çok güzel örnek çok fazla değişiklik yaptılar ve başarısız oldular. Bizim öncelikle her sene şampiyon olmamız gerekiyor bunu sağlayacak yapıyı bozmadan devam edip Avrupa'da da başarılar kazanmaya başlamamız lazım. Biri olup diğeri olmazsa olmaz ikisini de beraber götürmeliyiz ki her sene Avrupa da olabilelim aynı şekilde Avrupa da başarılar kazanalım ki kadro tecrübelensin o zaman da kupalara da yaklaşmış oluruz.

Marcao arka yollardan dolaşmak yerine gelip antrenmanlara çıkıp gitseydi böyle olmazdı hem elimizi zayıflattı hem de kariyerini dibe götürdü aslında Florya'da direk örnek olarak göstermek lazım. Bir futbolcu hem potansiyelli olup hem de kendi kariyerini nasıl baltalayabildiğinin en net örneğidir.
Portekiz'in köyünden çekip çıkardığımız adamın yaptığı saygısızlık Florya'da sürekli dillendirilir zaten. Bonservisi iki üç daha düşüreyim diye akıl veren dolandırıcılar adamı kafaladı ama faydasını göremediler şu zamana kadar. Transfer dediğin entrikasız ve adam akıllı olur.

Portekiz'in köyünden çekip çıkardığımız adamın yaptığı saygısızlık Florya'da sürekli dillendirilir zaten. Bonservisi iki üç daha düşüreyim diye akıl veren dolandırıcılar adamı kafaladı ama faydasını göremediler şu zamana kadar. Transfer dediğin entrikasız ve adam akıllı olur.
Sevilla Haziran 15 gibi 17-18 m euro verseydi kamp dönemine yetiştirir hiçbir problem yaşamazdı bazen 3-5'e bakmadan alacaksın tonla satış yaptılar halen cimriler öyle yüksek rakamda istemiyorduk adamlar 1.5 ay pazarlık yaptılar sonuç olarak da stopersiz kaldılar.

Boey sonrası sağ bekte ciddi sıkıntı yaşayacağız. Hem ilk geldiğinde hem de bu sezon başından beri bizi acayip bir standartta alıştırdı. Yani takımdan kim gitmesin deseniz benim ilk tercihim Boey olur.

Mesela şimdi takımın adını tam hatırlayamadım içerde bir maçta kart cezalısıydı Dubois sağ bekti kötü de oynamadı ama gözüm alışmış tribünden bakıyorum sanki sağ bekte adam yok gibi hissediyordum.

Canlı izlerken çok daha acayip oluyor kimse çok dillendirmiyor ama epic bir performans izliyoruz. Dubois gibi adam sol bekte sorun yaşamasak sezonu 4-5 maçla bitirecekti. Muhtemelen tutamayacağız ama gönül ister ki bir Avrupa sezonundan sonra bu takımından oyuncuları satalım. Ekonomik anlamda zor biliyorum fakat Avrupa'da güzel bir sezon geçirirsek satış fiyatlarını x2 yapabiliriz.

Opsiyonu olanları pek tutamayız gibi duruyor Nelsson ve Zaniolo muhtemelen maks 1.5 sene içinde giderler.
Opsiyonda hersey degil sonucta hersey basariya bakar. Avrupada basarili olunca oyuncularda kalmak isteyebilir. Büyük takim olma bu yoldan gecer. Arada satacan tabiki ama cekirdek kadroyu saglam tutacan. Dubois ne dedi gecen gün dünya klasmanda kadromuz var.

Elimizde oyuncu tutabilme ihtimalimizi arttiran olaylar önceki senelerde sampiyonun garanti cl gruplara kalmasiydi.Şimdi bu olay kalktigindan beri hem genc olup avrupanin kalburüstu takimlarindan teklif gelince oyuncu dogal olarak gitmek ister.Tr ligiyiz kabul edelim ki.

herkese günaydın.

bu yiğit karagöz denilen arkadaştan kurtulmanın bir yolu var mıdır? herif bütün sosyal mecralarda karşıma çıkıyor.

youtube, twitter, instagram, gsc... kısacası gs ile ilgi alakası olan her yerde bu arkadaşın 100 satır saçma sapan onlarca yorumuna denk gelmekten gına geldi. aynı video altında 38 kere mertens övüyor felan.

benim internete komple karagöz sansürü gerekiyor sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt