Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 7.903
- 12.033
- 2.158
Günaydın büyük Galatasaray taraftarları.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takım kaptani Omer bayram. Komedi gibi olay
herkese günaydın.
bu yiğit karagöz denilen arkadaştan kurtulmanın bir yolu var mıdır? herif bütün sosyal mecralarda karşıma çıkıyor.
youtube, twitter, instagram, gsc... kısacası gs ile ilgi alakası olan her yerde bu arkadaşın 100 satır saçma sapan onlarca yorumuna denk gelmekten gına geldi. aynı video altında 38 kere mertens övüyor felan.
benim internete komple karagöz sansürü gerekiyor sanırım.
Bugün maç var transfer olmazBugün için transfer beklentin var mı?
Nereden nereye dedirten bir görüntü. Kötü futbol öldürmez, işinde uzman olmayan yönetim öldürür gibi bişey olmuş.Takım kaptani Omer bayram. Komedi gibi olay
Bugün maç var transfer olmaz
Yorum yazmaya ayıracağı vaktin yerine youtube'de, twitter'da yayın açsa camianın Bülent Uslusu, Ahmet Konanç'ı olup köşeyi dönme potansiyeli görüyorum o çocukta.herkese günaydın.
bu yiğit karagöz denilen arkadaştan kurtulmanın bir yolu var mıdır? herif bütün sosyal mecralarda karşıma çıkıyor.
youtube, twitter, instagram, gsc... kısacası gs ile ilgi alakası olan her yerde bu arkadaşın 100 satır saçma sapan onlarca yorumuna denk gelmekten gına geldi. aynı video altında 38 kere mertens övüyor felan.
benim internete komple karagöz sansürü gerekiyor sanırım.
Maç olsa iyi maçlar var.Bugün maç var transfer olmaz