Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese günaydın.

bu yiğit karagöz denilen arkadaştan kurtulmanın bir yolu var mıdır? herif bütün sosyal mecralarda karşıma çıkıyor.

youtube, twitter, instagram, gsc... kısacası gs ile ilgi alakası olan her yerde bu arkadaşın 100 satır saçma sapan onlarca yorumuna denk gelmekten gına geldi. aynı video altında 38 kere mertens övüyor felan.

benim internete komple karagöz sansürü gerekiyor sanırım.

Analitik betimlemeleriyle bizi mest eden bir şahsiyet gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

herkese günaydın.

bu yiğit karagöz denilen arkadaştan kurtulmanın bir yolu var mıdır? herif bütün sosyal mecralarda karşıma çıkıyor.

youtube, twitter, instagram, gsc... kısacası gs ile ilgi alakası olan her yerde bu arkadaşın 100 satır saçma sapan onlarca yorumuna denk gelmekten gına geldi. aynı video altında 38 kere mertens övüyor felan.

benim internete komple karagöz sansürü gerekiyor sanırım.
Yorum yazmaya ayıracağı vaktin yerine youtube'de, twitter'da yayın açsa camianın Bülent Uslusu, Ahmet Konanç'ı olup köşeyi dönme potansiyeli görüyorum o çocukta.

1677049450508.png
Kalan maçlara bakınca şampiyon olmak için pek transfere ihtiyaç yok gibi.Gelecek senenin planlaması için olursa ne ala, olmazsa durmak yok yola devam.

Şayet Yusuf,Eyüpspor muhabbeti doğru ise bana göre skandal. Bir tarafta sen wonderkitleri toplayacaksın bir yerde de şuanda yetenek olarak en iyilerinden olan Yusuf’u 2.lige yollamak isteyeceksin. Hem skandal hem saçmalık. Ki ben böyle bir şeye inanmak istemiyorum. Yusuf takımda kalmalı ve şans verilmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt