Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En ufak kayıpta aynı kişiler Okan'ı yer burada. Allah korusun da, işler güzel giderken her şey böyle pembe panjurlu hayallerden hallicedir. Ben şahsen sadece yarım dönem olarak bakmıyor, ileriki seneleri de düşünerek diyorum. Muslera emekli olunca bu kulübün A planı da Okan falan değildir. Ön tarafa koyduğunu adamlara bak, bir de kaleye bak....Hey Allah'ım Yarabbim.
okan çalışıp formda olmaya bakarsa kimse için sorun olmaz

Muslera da yan top da felaket, bugün de bir tane çıkmadı, Okan İstanbul maçında yaptığı kurtarisla belki de seriyi başlattı, öyle bir top çıkardı ki, ağır çekimde anca gördüm
Evet,, biliyorum onu. Zaten 3 - 4 hafta ise transfere gerek yok veya bir ihtimal yedek kaleci de olabilir.

okan çalışıp formda olmaya bakarsa kimse için sorun olmaz
Bu sadece Lig için geçerli bir durum Sergi.
Kulüp hemen hemen her bölgeyi yedekledi ve seviyesi de üst düzey. Bana göre Okan çok aman aman değil. İnşallah ben utanırım. Ön tarafımız iyi de Allah'tan yesek bile çevirecek adamlar var.

Mohamed Kaba gelsin işte os olarak. Tam aradığımız çift yönlü double pivot'a cuk oturacak herif.

Ya nasıl bir kafadayız?

Bir tarafta Fofana, Zaniola falan havada uçuşuyor diğer tarafta Pena, Okan'ı falan tartışıyoruz.

Muslera en geç 4 maç sonra giyer formayı rahat olun. Siz ön tarafa gelecek olan adamlara odaklanın.

Onun bunun 2. lig kalecisini formada tutmaya bizim vaktimiz yok. Pena diyorlar ya :red:

Adana Demir macina yetisebilseydi keske, malesef olmayacak gibi. Muhtemelen 19 marttaki Kayseri maciyla donecek. 4 lig 1 kupa maci kaciriyor.

Bulsan bulsan bu saatten sonra zaten Okan kadarını bulursun, kimse as kalecisini vermez sana. Hatta 2. kalecisini bile zor verir transfer dönemleri kapanmışken. Okan da kötü kaleci değil, kim olursa olsun Muslera'yı aratacağı kesin zaten, saçma salak gol falan da yese koşulsuz destek verilmeli, morali motivasyonu çok önemli Muslera dönene kadar.

Zaniolo'nun Türkiye'ye hareket etmesi için Galatasaray ile Roma arasında temaslar sürüyor . İlgili taraflar daha yakındır . Ancak kesin bir anlaşmaya varmak için müzakereler devam ediyor . Türk kulübünün teklifi, kolay erişilebilir ikramiyelerle birlikte yaklaşık 22 milyon euro. Ancak Roma daha fazlasını ister . Oyuncu gitmeye hazır, sadece kulüpler arasında ekonomik anlaşma için anlaşmayı bekliyor. Şu anda henüz gelmemiş olsa da, Fenerbahçe'nin olası bir yeniden lansmanı da bekleniyor. ama galatasarayOyuncunun hakkıyla müzakere etme tutkusu var: Teklifi artırarak sonuca ulaşabilirsiniz. Yarın belirleyici gün olabilir.

Galatasaray-Zaniolo: puan​

Zaniolo'nun Galatasaray'ın önerdiği sözleşmesinde önerilen fesih maddesi 35 milyon ve düşürülmeye çalışılıyor. Oyuncuya sezon başına yaklaşık 3 milyon teklif edilirken . Şimdiye kadar Zaniolo artık bir para meselesi değil, oynayabilme meselesi. Ancak kapanışa ulaşmak için kulüpler arasındaki anlaşmaya artık ihtiyaç var. Eski Inter , zaten orada bulunan Mertens, Icardi ve Torreira gibi çeşitli eski "İtalyanlarla" konuştu ve ona gitmesini tavsiye ettiler .

Gün boyunca, oyuncu Galatasaray'a gelişine kadar açıldı ( ayrıntıları buradan okuyun ). Roma hattı sadece ve her zaman kesin transfer için kalır . Türkiye'de piyasa 8 Şubat Çarşamba günü kapanacak.

La ruh hastasi Ali Koc Zaniolo'ya da mi salca oldun? Ulan herif istisnasiz tum istedigimiz oyunculara salca oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt