Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Marzio :asd:

Koç mamasını yollamıştır kıyıdan köşeden transfere dahil olmaya çalışıyorlar fiyat artırmak için şerefsizler

zaniolo izledım biraz

keremin boyu uzun hali gibi topla dönüsleri fln aynı bide sol ayak

Bonuslarla 22 M inanılmaz bir teklif hala fazlasını istiyorlarsa bence bu işten vazgeçelim açıkçası o ücretin yarısına bile müthiş oyuncular bulunabilir. Zaniolo çok farklı potansiyel elbette ama hem sakatlık geçmişi hemde form durumu itibarıyle biraz riskli bir hamle.

görüşmeler anlaşmaya yakın seviyede ilerliyomuş.zanioloyu torreira ve icardi ikna etmiş.zaniolo kulüplerin fiyatta anlasmasını bekliyomuş,

Şu Zakhariya’yı merak ettim he. İsim olarak Ermeni gibi duruyor yada İsrailli. Ama piyasası sağlam diyorlar.

Bugün yediğimiz golde muslera mı daha çok hatalı torreria mı?
Muslera daha hatalı.
Torreira sola at diyor 3 kişinin bastığını görüp bunu diyor sonra press yiyince pas şiddetini ayarlayamıyor.
Ha orta saha yada Dubois bunu sezip torreiraya yardım sağlayacak pozisyon alsa pas kanalı olabilirdi o da olmadı bir miktar da oraya hata aktarmak lazım.
Sola temiz oynasa rastgele şişirse o golü yemeyecektik.
Torreiraya bir oyuncu daha yardıma gelse yine o golü yemezdik torreiranın musleraya verdiği pas başarılı olsa yine hata içeriyor ancak başka alternatifi yok. Muslera onu çıkaramayabilir yine hata yapabilirdi.
Bana göre 50(mus)-30(tor)-20(diğerleri) gibi bir durum var bence

Ya nasıl bir kafadayız?

Bir tarafta Fofana, Zaniola falan havada uçuşuyor diğer tarafta Pena, Okan'ı falan tartışıyoruz.

Muslera en geç 4 maç sonra giyer formayı rahat olun. Siz ön tarafa gelecek olan adamlara odaklanın.

Onun bunun 2. lig kalecisini formada tutmaya bizim vaktimiz yok. Pena diyorlar ya :red:

Kaleciye gerek yok, her ne kadar Pena konusunda sana katilmasamda (kismen katiliyorum).

Onumuzdeki 3-4 takimin kalecilerinin hicbiri "vayy be"seviyesinde degil Okan ile karsilastirinca. Nazar etmeyelim, 🧿, ama Okan gayet lig standartlarinda ve hafif ustunde bir isim. Ustune, sistem dahilinde kaleciye yardimci olursak bu sureci rahatca asariz.

Koç mamasını yollamıştır kıyıdan kçşeden transfere dahil olmaya çalışıyorlar fiyat artırmak için şerefsizler
fb olayın içinde değil,romanın beklentisi varmıs dahil olur diye herhalde.teklifi yok fenerin

fb olayın içinde değil,romanın beklentisi varmıs dahil olur diye herhalde.teklifi yok fenerin
Aynen. Fiyatı yükseltiriz diye onların devreye girmesini bekliyorlarmış ama Zaniolo bizimle anlaştığı için bu anlaşma gerçekleşecek gibi görünüyor demek istemiş. Kısacası bildiğimiz Di Marzio haberi işte. Tier List konusu açıldığında da yazmıştım, garip birisi.

Koç mamasını yollamıştır kıyıdan köşeden transfere dahil olmaya çalışıyorlar fiyat artırmak için şerefsizler
marzio prim peşinde bence daha çok kişinin ilgisini çekmek için kitle büyütüyor tek gerçek fabrizio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt