Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 22.973
- 11.442
- 1.223
Olur hocam hepimiz üzgünüz ama hayat bir şekilde devam ediyorO is olmaz dahada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur hocam hepimiz üzgünüz ama hayat bir şekilde devam ediyorO is olmaz dahada
gene oldu knk sonumuz hayır olsunfurkanım naptın
Aksama kadar pause verdim kendisine.
bu gece anlaşacagımızdan eminmişiz
dün gecenin uydurmasıydı o.romano ve dimarzio yeni haber girdi bugün işteyorum yapmak istemiyorum ama fb salça olmuş
Dogru degilmis o.yorum yapmak istemiyorum ama fb salça olmuş
Büyük ihtimalle fiyat artsın falan peşindeler yani amaçları bizim işi bozmak.Nerde gördüm hatırlamıyorum ama söylenene göre bunlar sadece kiralama teklifi yapmislarDogru degilmis o.
Oyuncu ile 100% anlasildi, Romano teyyit ettirmis bu haberi. Sadece Roma ile odeme konusunda henuz anlasma yokmus o gorusulecekmis bugun.
dimarzio da bu gece bitireceğimizden emin oldugumuzu yazdı.romano da 22 milyon +ek durumlar söz konusu dedi.fb haberi ısmarlama bence,fiyat içinDogru degilmis o.
Oyuncu ile 100% anlasildi, Romano teyyit ettirmis bu haberi. Sadece Roma ile odeme konusunda henuz anlasma yokmus o gorusulecekmis bugun.
İyi olduğunuza memnuniyetimi ifade etmek isterim Dostum.gene oldu knk sonumuz hayır olsun
pedullanın dünkü haberinden alıntı gibi.fb daha yüksek rakam teklif etmis
biri dimarzioyu kekliyor mu acaba
pedullanın dünkü haberinden alıntı gibi.
di marzionun son haberi bu gece bitireceğimiz yönünde transferi
pedullayi alinti almazlar adamin kolpaci oldugunu herkes biliyor
![]()
Roma-Galatasaray: trattativa continua per Zaniolo. Nella notte è arrivata l'offerta dal Fenerbahce - Gianluca Di Marzio
Galatasaray e Roma in trattativa continua per trovare l'intesa per Zaniolo. Nella notte è arrivata un'offerta dal Fenerbahcegianlucadimarzio.com
en güncel haber bu gibi