Doğukan Tevfik Meriç
10 Numara!
- 28 Temmuz 2017
- 10.043
- 6.154
- 853
Eee orası öyle.Kulübü Sivas olmasaydı keşke.
Ben misal buna daha çok takıktım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eee orası öyle.Kulübü Sivas olmasaydı keşke.
Ben misal buna daha çok takıktım.
Ulan şansa bak rizede ayağı kırıldığında pozisyon ofsayttı,bu maç keza yine ofsayt. Büyük talihsizlik
furkanım naptınhala devam ediyor yav
Iptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya
Malesef hayat devam ediyor onun icin transferi iptal etmezler ha oyuncu gelmem derse bu depremden sonra orasini bilememIptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya
Ne alaka, sende.Iptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya
Yok hocam ya kaç milyonluk yatırım sonuçta iptal olmazIptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya
iptal olmaz hocam ama şatafatlı açıklanması doğru olmaz, son güne sessiz sedasız açıklanırIptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya
vallahi gram heves kalmadı ya @Murat Durmaz kardeşimi düşünmektenTransfer sirasi degil ama hayat devam ediyor sonucta , bugun aci gun yarin cogu kisi yine normal hayatlarini devam ettirmek zorunda.
Bilgilendirme acisindan ;
@FabrizioRomano
Galatasaray have scheduled new round of talks with AS Roma to sign Nicolò Zaniolo. It will take place today as negotiations proceed on permanent deal, €22m fee with add-ons now discussed.#Gala
Personal terms are agreed as revealed two days ago, Zaniolo wants the move.
ne alaka olum? herkes işine gitti çalışıyor şu anda deprem bölgeleri haricinde.Iptal olur olaylardan sonra her sey. Kimsenin yüzü olmaz bu günlerde transfer aciklamaya