Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan şansa bak rizede ayağı kırıldığında pozisyon ofsayttı,bu maç keza yine ofsayt. Büyük talihsizlik

Rize’deki anlık bir pozisyon değildi. Hakem bayrağı kaldırabilirdi.

Bu ise anlık. Yardımcının reaksiyon vermesi ve hakemin düdüğü çalması falan 2-3 saniyeyi bulur ki bu 1 saniye içinde oluyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

deprem 4.16da olmus herhal.gece bir ara gözlerimi actım,içim geçmişti belki depreme uyandım.bu trabzon macındaki havanın görüntüsü de hoşuma gitmemişti.aslantepeyi o kadar boğuk görmedim ben

Transfer sirasi degil ama hayat devam ediyor sonucta , bugun aci gun yarin cogu kisi yine normal hayatlarini devam ettirmek zorunda.

Bilgilendirme acisindan ;

@FabrizioRomano
Galatasaray have scheduled new round of talks with AS Roma to sign Nicolò Zaniolo. It will take place today as negotiations proceed on permanent deal, €22m fee with add-ons now discussed. 🟡🔴 #Gala

Personal terms are agreed as revealed two days ago, Zaniolo wants the move.

Transfer sirasi degil ama hayat devam ediyor sonucta , bugun aci gun yarin cogu kisi yine normal hayatlarini devam ettirmek zorunda.

Bilgilendirme acisindan ;

@FabrizioRomano
Galatasaray have scheduled new round of talks with AS Roma to sign Nicolò Zaniolo. It will take place today as negotiations proceed on permanent deal, €22m fee with add-ons now discussed. 🟡🔴 #Gala

Personal terms are agreed as revealed two days ago, Zaniolo wants the move.
vallahi gram heves kalmadı ya @Murat Durmaz kardeşimi düşünmekten

Bakalim bugün en gec yarin hepsi belli olmali, ucaklar zor kalkiyor hava sartlardan dolayi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt