Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.318
- 25.870
- 2.808
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
zaniolo haberleri çıktığında da bu haber kolpa diyorlardı! kolpa haberler olup olmadıklarını bu hafta öğreniriz.@Arif Çelik paylaştığın adresin bütün haberleri kolpa.
Allah korusunMuslera'dan sonrası için Inaki Pena'ya 4 yıllık sözleşme güzel olur..
Belki de anlaşmışızdır bile.
abi forvete figuerdeoyu begeniyo musun,26 yasındaAlınması gereken adamlar belli.
Maxim
Adekugbe
Pena alınacağına sezon sonu serbest Altay çok daha iyi olur. Yabancı kaleci alınacaksa en azından potansiyeli olarak fark yaratma ihtimalinin olması gerekiyor. Pena fark yaratacak bir kaleci gibi gelmiyor bana.Muslera'dan sonrası için Inaki Pena'ya 4 yıllık sözleşme güzel olur..
Belki de anlaşmışızdır bile.
Arif adamlar antep ve hatayın yarısını bize yazmışlar. Sence Zaniolo ile bir mi bu?zaniolo haberleri çıktığında da bu haber kolpa diyorlardı! kolpa haberler olup olmadıklarını bu hafta öğreniriz.
Alınması gereken adamlar belli.
Maxim
Adekugbe
Alınması gereken adamlar belli.
Maxim
Adekugbe
Şahsen karakterini sıkıntılı buluyorum o adamın, Maxim 8 no gibi de oynayabilir Sergio back-up’ı yapılabilir bence özellikle iç sahada, esas önemli olan yerli sayılacak olması. Ligdeki etki alanı en net adam bence o.Üstad ruben ribeiroya ne dersin yarım sezon ..Yaşı 35 ama ben çok beğeniyorum.. On libero veya Oliveiranin yerine de kullanilabilir zaten geçmişinde ofansif bir oyuncuymus.
Maxim direk mertensin muadili olacak aynı bölgede zaniolo da oynayabiliyor ...
Bonservisle almıyoruz adamı, 3 ay kiralıcaz. Gitsin başka takımda düzenli oynasın.abi forvete figuerdeoyu begeniyo musun,26 yasında
İki planjöne kalktı diye ıyi kaleci yaptılar adamı. Berbat bir kaleci ayakları dışında ve aşırı derecede boy dezavantajı varPena bizim aradigimiz kaleci degil , ayaklari iyi ama onun disinda Muslera'nin M'si olamaz.
çok kötü topcu lanhanousek hep dikkatimi çeken bi topçu olmuştur