Arif Çelik
Berlin Panteri
- 18 Temmuz 2014
- 47.318
- 25.870
- 2.808
haber yok daha adamdan. büyük ihtimalle hala enkaz altında.atsu enkazdan çıktı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
haber yok daha adamdan. büyük ihtimalle hala enkaz altında.atsu enkazdan çıktı mı?
Maxim en gereksizi olur bence. 10da 5 oyuncumuz varAlınması gereken adamlar belli.
Maxim
Adekugbe
Son 4 senede en çok katkı veren yabancı oyuncuyu yerli olarak oynatma şansın varsa değerlendirirsin.Maxim en gereksizi olur bence. 10da 5 oyuncumuz var
Maxim en gereksizi olur bence. 10da 5 oyuncumuz var
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hatay veya Antep'ten gelen yabancı oyuncular kontenjana takılmayacak mı
Yerli olarak mi sayiliyor yoksa 14 e mi girmiyor? Ilk 11 de jalen türk 3 olmali diye anladimSon 4 senede en çok katkı veren yabancı oyuncuyu yerli olarak oynatma şansın varsa değerlendirirsin.
5 oyuncu falan da yok. O bölgede şu ana kadar doğru düzgün katkı veren tek adam Mertens oldu. Ayrıca 8 no rotasyonunda da kreatiflik gereken anda kullanılır.
Kalmış 10 maç, en net katkı verecek adamı alırsın Bertuğ gibi toplasan 50 dk oynayacak adamı kiralamaktan kime ne.
Yerli sayılıyor.Yerli olarak mi sayiliyor yoksa 14 e mi girmiyor? Ilk 11 de jalen türk 3 olmali diye anladim
O nu bende istiyorum baya begeniyorum. Adekugbeyi decakma genduzi mehdi boudjemaa ya da hayır demem dogrusu