Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben sadece Adekugbe gelsin isterim.Orta saha icin hiç gerek yok bence zaten baya şişti.

Maxim en gereksizi olur bence. 10da 5 oyuncumuz var
Son 4 senede en çok katkı veren yabancı oyuncuyu yerli olarak oynatma şansın varsa değerlendirirsin.

5 oyuncu falan da yok. O bölgede şu ana kadar doğru düzgün katkı veren tek adam Mertens oldu. Ayrıca 8 no rotasyonunda da kreatiflik gereken anda kullanılır.

Kalmış 10 maç, en net katkı verecek adamı alırsın Bertuğ gibi toplasan 50 dk oynayacak adamı kiralamaktan kime ne.

hatayspor

adekugbe
bertuğ

gaziantep

maxim
figueredo

alınabilcekler bunlar.furkan soyalpte iyi bi sezon geçiriyor.yani 8 numaraya fena olmaz

Maxim bence 8 de oynayabilir. İkinci yarı hem Rashica hem Zaniolo oynatmak istersek Mertens yerine de girebilir yerli statüsünde. Kötü fikir değil. Djilobodji'ye hiç ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum Ross, Ayhan ve Bayram varken. Mesela Fenerbahçe'nin stoper olarak daha çok eksiği var, oraya gidebilir. Figueiredo bizde süre alabilir mi emin değilim.

Gaziantep ve Hatayspor dışında da hâlen bir yabancı oyuncu hakkımız var. Almazbekov'un durumuna göre de bir 21 yaş altı yabancı oyuncu alabiliyoruz.

Muslera/Kocuk/J. Yılmaz

Boey/Dubois/Bülbül
Nelsson/Ross/Yi. Demir
Bardakcı/Ayhan/Bayram
Karataş/Adekugbe/Taşdemir

Torreira/Kutlu/Aksaka
Oliveira/Midtsjø/Akman

Zaniolo/Rashica/Yu. Demir
Mertens/Maxim/Mata
Aktürkoğlu/Akgün/B. Yılmaz

Icardi/Transfer/Gomis

Kalan maç sayısına göre fazla geniş bir kadro oluyor.

Son 4 senede en çok katkı veren yabancı oyuncuyu yerli olarak oynatma şansın varsa değerlendirirsin.

5 oyuncu falan da yok. O bölgede şu ana kadar doğru düzgün katkı veren tek adam Mertens oldu. Ayrıca 8 no rotasyonunda da kreatiflik gereken anda kullanılır.

Kalmış 10 maç, en net katkı verecek adamı alırsın Bertuğ gibi toplasan 50 dk oynayacak adamı kiralamaktan kime ne.
Yerli olarak mi sayiliyor yoksa 14 e mi girmiyor? Ilk 11 de jalen türk 3 olmali diye anladim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt