Transfer Nöbeti #3 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1 haftalık süreçte konuşamadık fakat Onur Bulut'un sene sonu için fenerbahçe yazılırken bir anda beşiktaş'a transferi de ilginç oldu tek taraflı sözleşme feshederek almışlar aynı bizim Oğulcan Çağlayan meselesine döneceğini düşünüyorum. Kayseri cephesi depremden dolayı fazla konuşmadı fakat ilerleyen süreçlerde baya gündem olabilecek bir transfer yaşanmış.
Ödeyecekleri ceza bonservisinden ucuz olur.

Hatayli sol bek bence yeter, alınabilir adam varsa bir de yedek 8 numara ama kim var bilemedim, Maxim 32 yaşında, bence sergionun yerine oynayabilecek bir adam değil, herif zaten 10 numara

Davilladan alinacak oyuncu denis.ama simdi ama sene sonu forvete gelsin

Soru: yabanci kontenjanina dokunmadan Iki yerli sol bekimizden daha iyisini alabilirmiyiz ?

kanadalı sol bek gelsin

Bu arada Hatay'dan yedek kaleci olarak daha da güçlendirmek adına erce alınabilir.
1.yabancı Antep'ten Maxim
2. yabancı Hatay'dan olarak Lobzhanidze, veya kevin varga'dan birini de almak gerekir.

Figeyredo dışında katkı alabileceğimiz topçu görmüyorum ki onu alsak ve icardi gomiste bir sıkıntı çıkmazsa onada iş düşmeyebilir.

Adekugbeyi severim ama kaliteli bir futbolcu değil bence , sadece bizim solbek normalin üstünde sıkıntılı olduğu için acaba mı diyorum.
Ben şuan Kazımcana güvenmem , Emrede yokmuş gibi davranırım geriye sadece Dubois kalıyor o yüzden olabilir dediğiniz gibi.

Kalan 1 yabancı hakkımıza da figueredo olabilir bak 1-2 verip bons alalım. Avrupadan oraya oyuncu çekemeyeceğiz gibi görünmekte.
Forvet lazım. Geçici değil de kalıcı transfer olması gereken bir hamle.

Figueiredo sahada biraz fazla üc kagitcilik pesinde. Her pozisyonda kendini yere atiyor. Bizde herseye faul calmaz hakem

Cicaldau nun serbest kalma maddesi 25 M Euro oldugunu unutmustum yeniden aklima geldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt